Jelena kostov / -JELENA
28/04/2022 u 15:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јелена Костов спремила двиjе нове пjесме

У плану jе и много лиjепих кавера jер видим да су баш актуелни - открила jе Jелена

Пjевачица Jелена Костов недавно jе обjавила срећне виjести да чека друго диjете. Како jе казала, за разлику од претходне трудноће, када jе радила пуном паром, сада се одлучила за одмор од наступа и уживању у благословеном стању.

- Чекам бебу, у петом мjесецу сам трудноће и сад сам одлучила, у односу на претходну када сам до осмог мjесеца радила, да мало одморим од свега. Последњи наступ ми jе био у Црноj Гори, жао ми jе што сам тада толико пуно радила и када вратим филм можда ниjе било толико паметно jер трудноћа носи са собом неки одређени ризик а ми жене тога нисмо ни свjесне. Тако да сам риjешила да у овоj трудноћи уживам jер претходних 15-ак година доста сам радила. Сад желим да ме сви пазе и мазе jер после тога долази опет турбулентан период - казала jе Jелена.

Иако последњу пjесму коjу jе снимила ниjе успjела довољно да промовише, пjевачица jе и више него задовољна какав jе успjех постигла.

-Толико сам презадовољна том пjесмом jер кад год уђем у ауто чуjем jе на некоj радио станици и приjатељи ме стално у шали питају "колико сам платила да се не скидам са радиjа". А ја ни у jедноj емисиjи нисам гостовала, она се сама пробила. Мада има времена иде љето и опет ће бити пасош пун печата. То jе љетња пjесмица и сви смо jедва чекали лиjепо вриjеме и да крену путовања - додала jе она.

Гранд нам jе остварио снове

- Гранд ће од мене увиjек добити риjечи хвале jер смо ми клинци у том неком периоду дошли са свих страна гдjе нико од нас ниjе имао било какву могућност да сними неку пjесму и то jе била jедина нада. Нас су тамо запазили Саша Поповић, Жика, Лепа Брена и бићу им захвална до краjа живота што су нам остварили снове, пружили су нам велику рекламу - казала је Костов.

Jелена се присjетила и такмичења у Звездaма Гранда, упоређуjући њену генерациjу са овима данас.

-Нама jе било лакше из простог разлога jер су тада Звезде Гранда  биле на почетку и тада jе било ужасно пуно праћено. Нас 36 коjи смо прошли у таj ужи круг само смо се ми такмичили од септембра до jуна, поjављивали смо се стално на ТВ-у и то jе била велика реклама за нас. Сада jе то другачиjе, има толико кандидата да jа не знам скоро никог. Акценат се више даjе на жири а пjевачи су у другом плану, док jе код нас  пjевање било на првом мjесту. У другом плану jе било коментарисање изгледа, имали смо тада стилисту и чини ми се да jе било гледаниjе са много више жара. Имала сам по два аутобуса из Димитровграда подршке, а сад чини ми се да су кандидати много уплашени, нису опуштени jер им се тражи длака у jаjету. По завршетку такмичења ми смо имали турнеjе, сви смо радили заjедно jедно годину дана и то jе било довољно да се очеличимо и кренемо свако своjим путем - истакла jе пjевачица.

Jелена у наставку открива коjи су jоj планови када jе музичка кариjера у питању.

- Спремила сам двиjе нове пjесме jош приjе двиjе године. Чудна сам по том питању, узмем неку добру пjесму и jа то годинама чувам. На краjу дођем до момента кад будем у фазону да ли треба да jе издам или не. Никада осим пjесме "То ти jе завршено" нисам чула данас а да кажем за недjељу дана ћу jе издати. Имам спремљене пjесме, а у плану jе и много лиjепих кавера jер видим да су баш актуелни и супер ми jе то - закључила jе Jелена.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:29