Svjetski tron za naše latino plesače / -PROVATNA ARHIVA
10/11/2023 u 16:15 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Još jedan uspjeh crnogorskih plesača: Svjetsko zlato za latino formaciju Sonrise

Na IDO World Couple Dance Championshipsu 2023, koji se održava u Skoplju ove sedmice, osvojena najsjajnija medalja

Plesni klub "Sonrisa" i latino formacija "Stars" danas su osvojili 1. mjesto u uzrasnoj kategoriji djeca (kadeti).

Jovana Pavićević, Anastasija Rakočević, Hana Kovačević, Ksenija Dubljević, Maša Arčon, Hajdana Pejović, Maja Bogojević, Nikolina Lakićević, Nađa Mrvaljević, Matea Ćalasan, Doris Perović i Bjanka Perović, uz pratnju svojih iskusnih instruktora Jelene i Slobodana Vukčevića pozlatili su svoj minuli rad, trud i ljubav uloženu u ples. Naše zvijezde sada blistaju zlatnim sjajem i upisuju veliki trijum na svjetskom nivou.

PSCG zlatnoj djeci i njihovim vrijednim trenerima, Slobodanu Vukčeviću i Jeleni Vukčević Bracanović, upućuje iskrene čestitke.

image

Zlatna Jovana u Skoplju

-PROVATNA ARHIVA

U pratnji delegacije Plesnog saveza Crne Gore na ovom prvenstvu otputovali su i predstavili se latino takmičari pomenutog plesnog kluba kao i plesači nikšićkog kluba "Royal". Zapažen rezultat ostvarila je i takmičarka Teodora Milović, koja je ušla u finale i osvojila 4. mjesto. Tako je i plesni klub "Royal" bio nadomak bronzanoj medalji u plesu paso dobl.

Osim spomenutih plesača na takmičenju su nas predstavljali i brojni latino solo plesači, kao i latino grupa odraslih plesača.

Predsjednica PSCG, Sanja Kalezić, koja iz dvorane u Skoplju bodri takmičare, poručuje da je ponosna zbog ličnog uvjerenja da su crnogorski plesači postali lideri u svijetu plesa, i to u različitim plesnim disciplinama.

image

Latino plesači Sonrise

-PRIVATNA ARHIVA

Posebno ističe zadovoljstvo zbog spremnosti i zalaganja plesnih klubova za odlazak i predstavljanje na takmičenjima svjetskog ranga.

– Čuti himnu Crne Gore na svjetskom prvenstvu izaziva poseban osjećaj. Zahvalna sam i zadivljena našim zlatnim takmičarima. A o plesu će tek da se priča – kazala je.

Današnji dan PSCG zaključio je porukom upućenom plesačima i trenerima Crne Gore.

- Snovi se ostvaraju, a trud se isplati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 22:08