водитељка Јована Јоксимовић, пјевач Жељко Јоксимовић / - фото: Скриншат, Друштвене мреже
28/05/2021 u 18:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јована Јоксимовић: Жељко jе моj и Божиjи

Љубоморна сам као жена, не као супруга. Просто, он jе моj и Божиjи, и нема ту шта да се дода, казала је Јоксимовић

Водитељка Jована Jоксимовић каже да jоj не смета што jе понекад идентификуjу само као супругу Жељка Jоксимовића. У своjу професионалну оствареност jе потпуно сигурна, те jе и на титулу супруге познатог пjевача jако поносна.

Водитељка наjпознатиjа по свом Jутарњем програму, Jована Jоксимовић, од недавно уређуjе и води Jутарњи програм на “К1” телевизиjи, коjа jе у власништву њеног супруга. На питање да ли jоj се Жељко “петља” у посао, односно да ли намеће своjе ставове, Jована jе одговорила:

"Таj програм jе моjе дjело, осмислила сам га, водим га, што никако не значи да он нема никаквог утицаjа. Има га, jер стално о томе разговарамо, размишљамо, хоћемо на краjу, да та телевизиjа, њен програм буду наjбољи”.

Али, то jе далеко од неког миjешања, у смислу у коjем сте питали. То jе, просто, тимски рад. И повjерење. И љубав” – изjавила jе Jована Jоксимовић за Азра.ба.

Тако jе било од самог старта. Jована никада ниjе осjетила терет своjе супружничке улоге, већ су, она и Жељко, како каже, кликнули и уклопили се, наставили да живе и подижу дjецу као тим, а за све то jе потребна љубав као основа на коjу се даље све надграђуjе. За њу не постоjи компромис када jе риjеч о љубави, али jе зато компромис у свему другоме, управо доказ те љубави.

На питање новинара jе ли љубоморна као супруга и како, по том питању, стоjе ствари код Жељка, Jована jе дала несвакидашњи одговор.

"Љубоморна сам као жена, не као супруга. Просто, он jе моj и Божиjи, и нема ту шта да се дода. Исто jе и обрнуто. љубоморан jе као мушкарац. И све то само свjедочи о љубави, не о неповjерењу."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 23:03