foto: Instagram / - FOTO: INSTAGRAM
30/03/2023 u 09:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jovana slaba na Crnogorce: Njih često biram, oni su pravi muškarci

Po temperamentu sam za Bosance, Crnogorce i svjetske muškarce, koji mogu da razumiju da ono što radim u studiju je za scenu, a da sam privatno nježna i krhka žena, kazala je ona

Voditeljika srbijanske televizije Pink Jovana Jeremić u intervjuu za Avaz govorila je o ljubavi, propalom braku,  a ispričala je da joj je prvi dečko bio Crnogorac, a ocijenila je da su oni pravi muškarci.

- Moj prvi momak je bio Crnogorac, i često njih biram. Ne znači da neće biti, jer po duši potpuno razumijem ovaj kraj. Kada se umorim od Beograda, ja pobjegnem ovdje u Sarajevu. Često mi kažu da ovdje imam nekoga, ali zaista nemam, imam prijatelje, ovdje se osjećam bezbjedno, kao kod kuće. Ali Sarajlije i Crnogorci su pravi muškarci, volim da kažem da Bosanci vole jake žene. Čistokrvni Beograđani ih ne vole jer ne mogu onda s takvim ženama da manipulišu. Po temperamentu sam za Bosance, Crnogorce i svjetske muškarce, koji mogu da razumiju da ono što radim u studiju je za scenu, a da sam privatno nježna i krhka žena, kazala je ona.

Istakla je da se ostvarila i da je sebi kupila nekretnine u Beogradu.

- Ne treba mi da mi on daje, sama sam zaradila, on mora da mi daruje, da se brine i da vidim da sam mu važna. Riječ ljubav ništa ne znači. Muškarac, kada voli ženu, mora da joj skine zvijezde s neba, a, ako takvog ne nađem, nikada se više neću udati. Tačno znam šta tražim, mora da zna šta ja volim i da mi to učini jer ja to zaslužujem. Volim samo njega, nisam žena koja vara, lojalna sam i znam da volim najljepše na svijetu. Svi moji bivši od kojih sam ja odlazila će uvijek reći da ih je najviše na svijetu voljela Jovana Jeremić. I svi bi opet bili sa mnom. Moraju da se sklope kockice. Ja sam Kleopatra i kraljica spektakla, naglasila je ona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:38