/ -Фото: А. Димитријевић, РАС Србија
13/03/2022 u 20:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јутјубер Бака Прасе: Доживио сам медијски линч, упирали су прстом на мене на улици

Нисам могао више, био сам сломљен емотивно и психички, казао је он

Познати српски јутјубер Богдан Илић, звани Бака Прасе огласио се својим обожаваоцима на Инстаграму, наводећи да се неће враћати на Јутјуб друштвену мрежу због медијског линча који је доживио након самоубиства Кристине Кике Ђукић. 

- Не знам гдје да почнем. Прво, хоћу да вам кажем да ми недостајете, поготово контакт са вама јер сам се искључио... Сматрам да вам дугујем објашњење зашто ме није било и зашто ме неће бити. Шта се десило? Зашто сам нестао? Где сада живим? Да ли ћу поново снимати за Јутјуб?  Медијски линч који сам доживио након Kике је временом све горе утицао на мене. Људи онлајн су почели да се окрећу против мене и да упиру прстом на улици, "колеге" су уграбиле прилику да ме испрозивају и скупе прегледе, одласци у полицију и тако даље-навео је он.

Како је казао, цио јануар није могао да дођм себи. 

- Провео сам га у кревету, размишљајући: "Шта да радим са својим животом?". Често сам вам говорио да ћу престати да снимам оног тренутка када не будем више желио то да радим. Тај тренутак је дошао. Тада сам одлучио да престанем и да се никад не вратим на Јутјуб. Нисам могао више, био сам сломљен емотивно и психички. Доста људи је у фазону да ја морам да снимам јер од тога живим, али занимљива чињеница је да од инцидента са малољетницама, 2020. године, ја нисам узео динар од спонзора и већ годину и по дана зарађујем само од прегледа, а као што знате то и није нека цифра. На следећем сторију ћу вам показати колико сам укупно зарадио од прегледа за пет и по година на Јутјубу - навео је он.

Истакао је да се већ дуже вријеме бави другим стварима и снима за Јутјуб искључиво зато што воли да снима.

-  Али искрено, било ми је претешко и одлучио сам да се повучем. Посветио сам се себи, тренингу, психичком и физичком здрављу, мојој породици и мојим искреним и правим пријатељима, који ми нису окренули леђа. Сматрам да је Јутјуб дио мене, дио моје личности. Не бих био ту гдје јесам без Јутјуба, а поготово не без вас. Дугујем вам много и то вам нећу заборавити. Одлучио сам да вам се јавим јер сам видио да је доста вас забринуто и да вам кажем да не бринете јер је све океј. Искрено, недостаје ми снимање и дружење на Јутјубу и полако ми опет расте жеља за истим. Не могу да вам обећам да се враћам, али знате мене. Сваки пут кад је било тешко, вратио сам се још јачи. Шта год да се догоди и шта год да одлучим, знајте да ћемо заувијек остати најјача институција. Све вас волим и много ми недостајете, ваш Бака - закључио је Бака Прасе на Инстаграму.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:12