/ Фото: Фејсбук
02/07/2021 u 10:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кад Карлеуша издоминира са стајлингом: Није лако бити ја, али ова хаљина кошта 20 еура

На мени није увијек све скупо и маркирано, каже поп пјевачица

Јелена Kарлеуша заблистала је на отварању једне приватне клинике у Београду и то у хаљини од 20 еура!

Популарна шоу бизнис звијезда се појавила у модерној краткој хаљини са пуф рукавима и дубоким деколтеом, у свјетло зеленој нијанси, са великом торбом идентичне боје, док је на себи имала и рупичасте беж, дубоке сандале.

Стајлинг је употпунила блага шминка и дуга коса увијена у благе таласе, те је пјевачица као и обично дјеловала екстравагантно и скупо.

image
Фото: Фејсбук

Ипак, она је открила да хаљина на њој кошта само 20 еура.

- На мени није увијек све скупо и маркирано. Тренутно на себи имам хаљину која кошта неких двадесетак еура. Немам ја проблем са тим. Битније ми је како нешто стоји, а не колико кошта - рекла је Јелена.

image
Фото: Фејсбук

Пјевачица је потом открила због чега није лако бити жена, а због чега је још теже бити Јелена Kарлеуша.

- Јако је тешко бити у мојој кожи и могу рећи скупо. Одржавање ове коже много кошта. Мени се све гледа и то под лупом. Нисам увијек задовољна својим изгледом, зато постоје фотошоп и естетска хирургија. Мој посао захтијева да изгледам јако добро. Сви нама замјерају када виде целулит, боре и подочњаке. Да жена изгледа добро и да се добро слика апсолутно је све битно: да ли је расположена или није, да ли је у ПМС или није, какво је свјетло, сјенка, из ког угла се слика, које је доба дана и тако даље. Нама се све слика и подбрадак и подочњаци, а ја се трудим и морам због посла којим се бавим да увијек изгледам добро. Моје тијело има један облик кад се пробудим, а чим попијем чашу воде или нешто поједем, поприма други облик. Генерално није лако бити жена - каже ЈK.

Извор: Курир

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:53