Kaja Ostojić / -INSTAGRAM
14/10/2023 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kaja Ostojić odbila da snimi duet koji danas broji milionske preglede

Pjevačica za sebe tvrdi da je majstor za izbjegavanje hitova

Pjevači kažu da je najteže "ubosti" hit, a to je na svojoj koži osjetila i popularna pjevačica Kaja Ostojić koja za sebe tvrdi da je majstor za izbjegavanje hitova.

Poput brojnih kole ga i ona je mnogo puta odbila da snimi neku pjesmu zbog čega se kasnije pokajala.

-Uslovno rečeno odbila, bolje rečeno bila sam neodlučna. Jednostavno nemam uvo za hit, tako da sam jednom prilikom ignorisala pesmu ‘Slučajnost‘ koju su otpjevali Rasta i Ana Nikolić - otkrila je Kaja, a potom se našalila na svoj račun: Podsjetimo, svojevremeno je Kaja Ostojić trebala da postane dio čuvene grupe Đoganii čemu je nedavno govorila za Grand.

-To se godinama piše i to je interesantno! Ma ja sam tad imala 17 godina, šta sam ja tada znala. Zapravo ja sam bila u jednoj emisiji i tražili su mi da izaberem neko od tri pitanja i da dam zanimljiv odgovor. I pitanje je glasilo ‘Da li ti je krivo što je Vesna sad pjevačica u grupi Đogani?‘ i onda sam ja u jednom trenutku bubnula onako, da budem duhovita i meni je čak bilo smiješno. Rekla sam ‘Krivo mi je što se nisam udala za Đoleta, bar bi neko umio da me stavi na pravi put (smijeh)‘ Našalila sam se time i na svoj račun - objasnila je Kaja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:43