/ SKRINŠOT: YOUTUBE KASANDRA EMDT
17/11/2022 u 21:45 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Kako danas izgleda nekad omiljeni par iz telenovele „Kasandra“

On se znatno promijenio, a ona je ostala gotovo ista

Coraima Torres i Osvaldo Rios odigrali su glavne uloge u venecuelanskoj telenoveli “Kasandra”, koja je bila hit u devedesetim godinama.

Serija se snimala od oktobra 1992. do maja 1993. godine i imala je 150 epizoda, a ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao televizijska serija sa španskog govornog područja koja se prikazivala u najviše zemalja svijeta, njih čak 128, piše Azra.

Priča je pratila romsku djevojku Kasandru koja se zaljubi u Luisa Davida i koji nestaje bez riječi nakon što provedu čarobnu noć zajedno. Na scenu onda stupa njegov zli brat blizanac Ignacio, koji na prevaru oženi Kasandru kada sazna da je ona naslijedila veliko bogatstvo.

Naslovnu ulogu u seriji je odigrala glumica Coraima Torres, dok je blizance Luisa Davida i Ignacija igrao glumac Osvaldo Rios. Oboje su u to vrijeme sa ekrana mamili uzdahe, i muških i ženskih, a otada su prošla gotovo tri decenije.

No vrijeme je bilo blagonaklono prema glavnoj glumici iz serije, koja se do danas gotovo nije promijenila, a čak izgleda i još bolje nego tada.

Coraima, kojoj je sada 49 godine, često se na Instagramu hvali svojim isklesanim tijelom i nevjerovatnim trbušnjacima, a izaziva divljenje i svojim licem bez ijedne bore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. februar 2023 02:18