Marlin Bojsi i Del Boj u čuvenom sitkomu Mučke / - TWITTER
06/03/2023 u 18:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kako danas izgledaju Del Boj i Marlin Bojsi, likovi iz kultnog sitkoma "Mućke"?

Serija je trajala sedam sezona između 1981. i 2003. godine. Kultnu scenu u kojoj Del Boj propada kroz šank nedavno je britanska javnost proglasila za najsmješniji sitkom trenutak svih vremena

Dejvid DžejsonSu Holdernes ponovo su se okupili na konvenciji vezanoj za seriju "Mućke" tokom vikenda, a na fotografiji podijeljenoj na Twitteru može se vidjeti kako glumački dvojac izgleda danas.

Kako bi obilježili tu priliku, par je snimio selfie koji je Holdernes objavila na svojim profilima na društvenim mrežama. Bivše kolege glumile su likove Dereka Trotera, zvanog Del Boj i Marlin Bojsi u omiljenom britanskom sitkomu.

"Tako je lijepo ponovo biti sa Sir DJ-em", napisala je Sue uz fotografiju njih dvoje na Twitteru.

image

Su Holdernes i Dejvid Džejson

- TWITTER

Holdernes (73) i Džejson (83) zajedno su glumili u Bi-Bi-Sijevom sitkomu 22 godine. Godišnjoj konvenciji "Only Fools and Horses" prisustvovao je i Edrijan Peg - bivši producent i reditelj serije Toni Dou.

Serija je trajala sedam sezona između 1981. i 2003. godine. Kultnu scenu u kojoj Del Boj propada kroz šank nedavno je britanska javnost proglasila za najsmješniji sitkom trenutak svih vremena.

Spomenuta scena je iz epizode "Yuppy Love" iz šeste sezone, a emitovana je u januaru 1989. godine. Del Boj je imitirao Gordona Gika iz filma "Vol strit" te se srušio na pod.

"Mućke" su takođe izglasane za najbolju britansku humorisitčnu seriju svih vremena, a Del Boj, kojeg glumi Dejvid Džejson, proglašen je omiljenim likom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jun 2024 02:32