Жене/дјевојке фудбалера/Инстаграм / - фото: Инстаграм
12/07/2021 u 21:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Како изгледаjу жене италиjанских фудбалера?

Након што су италиjански репрезентативци заиста били наjбоља екипа на ЕУРО 2020, не можемо, а да се не запитамо како изгледаjу њихове жене и љепше половине

Кажу да иза сваког успешног мушкарца стоjи jака жена, тако смо се запитали ко то стоjи иза италиjанских репрезентативаца?

Након што су италиjански репрезентативци заиста били наjбоља екипа на ЕУРО 2020, не можемо, а да се не запитамо како изгледаjу њихове жене и љепше половине.

Џесика Аиди

Ова љепотица jе дјевоjка и наjвећи фан италиjанског фудбалера Марка Вератиjа. Моделсица jе са широким осмјехом бодрила будућег шампиона Европе.

Таjани Ксавиер

Таjани jе такође била огромна подршка свом изабранику Емерсону Палмиериjу. На њеном Инстаграм профилу можете видјети бајковиту љубав овог лијепог пара, заjедно са дјецом и псом.

Џесика Мелена

Нико не остаjе равнодушан на ову љепотицу, жену италиjанског фудбалера Цира Имобиле. Маjка двоjе дјеце своjом фигуром и формом оставља без даха.

Мартина Макари

Бивша моделсица и блогерка упознала jе свог супруга Леонарда Бонучиjа jош давне 2008. године. На фанстастичним фоткама на њеном Инстаграму можете испратити живот овог лијепог пара и њихово двоjе деце.

Ђеновефа Дароне

Ђеновефа jе jош 2016. године окачила слику у дресу и пружила тако пордшку свом мужу Лоренцу Инсиње. Можда га jе баш та подршка ове године догурала до побједе!

Изгледа да иза сваког успјешног мушкарца не стоjи само jаке, већ и лијепе жене.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:01