/ Фото: Приватна архива
20/12/2021 u 17:06 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Како је, још на матури, предсказана будућност министра Јакова Милатовића

Због свих својих добрих особина, свака би га мајка за зета пожељела, а посебно је заблистао пред широким аудиторијумом у квизу "Здраво Европо"

Министар економског развоја Јаков Милатовић матурирао је у подгоричкој гиманзији "Слободан Шкеровић" прије 15 година, и већ тада су му његови школски другови предсказала "свијетлу будућност".

У Годишњаку генерацији 2004 - 2005, поред фотографије садашњег министра написано је, између осталог, да ће он "бити предсједник драге нам наше државе (или неко "битан")".

image
Фото: Приватна архива

- Човјек који Париз познаје као свој џеп. Тамо је покупио мало познатог француског шарма који је знао искористити. У сваком тренутку умио је да припаднице љепшег пола очара неким, њему својственим комплиментима. Због свих својих добрих особина, свака би га мајка за зета пожељела. Посебно је заблистао пред широким аудиторијумом у квизу "Здраво Европо". Као своју најбољу особину истиче амбициозност, која ће му, свакако, помоћи да оствари све своје (бројне) планове у будућности. Дани проведени у гимназијским клупама и дворишту, како сам каже, нису могли бити љепши.

ИМЕ: Јаков Милатовић

РОЂЕН: 7.12. 1986.

ВИСИНА: 185 цм

ПРЕПОЗНАТЉИВОСТ: црна коса са чуперком, коме ни снага гела не може ништа

ТАЈНО ОРУЖЈЕ: дипломатски одговори

ЗА ДЕСЕТ ГОДИНА: биће предсједник драге нам наше државе (или неко "битан"), пише у Годишњаку за генерацију 2004 - 2005.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 18:09