Кејт Мидлтон / - Инстаграм
12/01/2022 u 13:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Како jе Кеjт Мидлтон за свој 40. рођендан одала почаст Даjани и Елизабети

Двије црно бијеле и jедна фотографиjа у боjи, на коjима Кеjт Мидлтон позира у част jубиларног рођендана, наћи ће се у Националног галериjи портрета у Лондону

Нове фотографиjе направљене у част 40. рођендана воjвоткиње од Кембриџа - Кеjт Мидлтон, одушевиле су свјетску jавност. Скривени детаљи нису промакли броjни фановима воjвоткиње, коjа jе jош jедном успјела да ода почаст женама коjе су наjзаслужниjе за популарност британске монархиjе - краљици Елизабети и принцези Даjани.

Двије црно бијеле и jедна фотографиjа у боjи, на коjима Кеjт Мидлтон позира у част jубиларног рођендана, наћи ће се у Националног галериjи портрета у Лондону.

image

Кејт Мидлтон

- Инстаграм

Воjвоткиња jе са одушевљењем подијелила фотографиjе из обjектива Паола Роверсиjа, а британска jавност их jе дочекала са великом радошћу.

Осим декаденциjе и елеганциjе коjа одише фотографиjама, фанови су примијетили и суптилне начине на коjе jе Кеjт одала почаст краљици Елизабети и покоjноj принцези Даjани.

Наиме, она jе на jедноj фотографиjи рекреирала позу краљице Елизабете из давне 1952. године.

Поред тога, на jединоj фотографиjи у боjи, Кеjт позира у црвеноj хаљини и диjаманстским минђушама коjе jоj jе позаjмила управо Елизабета, коjа ће ускоро прославити 70 година на британском трону.

Њена црвена хаљина марке Александар Меквин на jедно раме има велики, пуф рукав и одише гламуром попут принцезе Даjане, маjке њеног супруга Вилиjама.

image

Кејт Мидлтон

- Инстаграм

Стилски, трећа фотографиjа мијеша енергиjу претходне двије. Она поново носи бијелу Меквин хаљину и Даjанине бисерне минђуше, али овог пута фокус jе на њеном лицу и осмијеху.

image

Кејт Мидлтон

- Инстаграм

Како су пренијели британски медиjи, дјеца воjвоткиње од Кембриџа помогла су у одабиру фотографиjа, а принц Вилиjам jе одушевљен што се принцеза Даjана помиње као инспирациjа његове супруге.

Сама краљица jе одобрила фотографиjе Кеjт Мидлтон, коjе ће се ускоро наћи у Националноj галериjи портрета.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 05:34