/ - Фото: Фејсбук
15/08/2021 u 18:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Карићи одмарају у Херцег Новом: Уживамо уз искрене душе црногорске

Гостопримство и лијепа ријеч су нешто што ће вас увијек дочекати, и по томе је црногорски народ посебан, каже српски бизнисмен

Некадашњи министар у Влади Србије и бизнисмен Богољуб Карић са својом супругом Миланком љетује у Црној Гори већ мјесец дана, а како каже, љепоте наше земље их изнова одушевљавају и позивају да јој се поново врате.

- Таква Богом дана природа, пуна прелијепих планина, смарагдно-зелених ријека, језера попут Швајцарске, али и предивног плавог мора уз топле, искрене душе црногорске. Гостопримство и лијепа ријеч су нешто што ће вас увијек дочекати, и по томе је црногорски народ посебан- казао је Карић. 

Како је навео, један од бисера приморја је и Херцег Нови, за ког каже да је град необичне љепоте са великим историјским наслеђем.

- Поред Дубровника, а међу атрактивним дестинацијама свијета, можемо уврстити и Бококоторски залив и сам Херцег Нови. Посебну драж и јединственост му даје, положај, гдје од планинских врхова до мора, можете стићи за неколико минута. С разлогом га можемо сматрати бисером Јадрана- додао је Карић. 

Према његовим ријечима, нови хотелски комплекси и ресторани који се граде представљају највећи ресурс за улазак међу најатрактивније туристичке дестинације на свијету. 

- Таква политика градских власти а посебно визија и стратегија градоначелника града Стевана Kатића подићи ће животни стандард грађана, ниво услуге туристима и процват самог града и окружења. Најбоља потврда да су познати међународни инвеститори изабрали уместо Дубровника Херцег Нови довољно потврђује да Херцег Нови сигурним путем иде ка високо елитном туризму. Сигурни смо да ће Херцег Нови бити међу топ 5 најпожељнијих дестинација не само региона већ и Европе- поручио је српски бизнисмен. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:49