/ Фото: Инстаграм
29/11/2021 u 18:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Карлеуша брани Рио Тинто, Твитераши је назвали Вучићевим ботом

Медије и људе који је називају „ботом“ назвала је страним плаћеницима, а себе краљицом

Поп пјевачица Јелена Карлеуша данас је изненадила јавност пошто се на Инстаграму огласила након актуелне теме о Рио Тинту и протестима који су ових дана главна тема у Србији. 

Наиме, Карлеуша је на својим инстаграм сторијима таксативно навела шта је прави избор за Србију када је у питању пројекат Рио Тинто, да би је дио јавности осудио и назвао ботом Српске наредне странке (СНС) и Александра Вучића. 

image
Фото: Инстаграм

Kарелуша је све објаве везане за Рио Тинто и Јадариту обрисала са свог Инстаграм налога само неколико сати након што их је поставила.

- Нафта или литијум? Шта више загађује? Шта више кошта? Шта је будућност? Планета на великој прекретници. Моје мишљење је да Србија треба да гледа само свој интерес и интерес народа. А шта је то наш интерес? Лова? Чисте ријеке? Економска позиција? Kосово? Да сам ја Супермен, и да имам криптонит, ја бих знала шта бих њим купила и обезбиједила свом народу. Али ја нисам Супермен, ја сам Kарлеуша Стар - почела је своје излагање Kарлеуша и додала:

- Јадарит, даме и господо! Минерал пронађен 2004. године у Србији! Има га само у Србији и по саставу је сличан криптониту, имагинарном минералу из филма о Супермену! Знала сам да мора да постоји нека цака, зашто смо овако луди!“

Kарлеуша је потом иронично прокоментарисала однос Срба према екологији.

- Српски народ је познат по томе да никада не би дозволио загађење наше прелепе природе. Наше ријеке нису загађене, натрпане отпадом, пластиком и депонијама, ми рециклирамо, имамо колективну свијест о очувању биљног и животињског свијета- Ми смо небески народ, супермени на криптониту! Тачније на јадариту. ми смо Јадари! - закључила је пјевачица.

У још једној објави која је такође обрисана са њеног Инстаграма, назвале је медије и људе који је називају „ботом“ страним плаћеницима, а себе краљицом.

Иако је до скоро била позната као једна од ријетких естрадних критичарки режима ЈК је недавно јавно похвалила Вучића и замјеника градоначелника Београда Горана Весића, тек пошто је позвана да пјева за дочек Нове године у Београду испред зграде Скупштине. 

- Ја сам дочекала и испратила многе владе, али ово је прва која ме позвала да певам испред Скупштине, хвала им- казала је тада ЈК. 

Раније је у разговору за Нова.рс рекла да не припада никаквој политичкој опцији 

- Сви добро знају да нисам ни на чијој страни, нисам члан никакве странке ни партије, сви добро знају моје врло јасне ставове, када ми се нешто свиђа кажем, када ми се нешто не свиђа исто кажем. Не дијелим људе на власт и на невласт, због тога сам много пута пропатила и под тиме сам позната. Не бих вољела да се мој наступ политизује- закључила је тада Карлеуша. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:24