/ Фото: Мондо, Профимедиа
23/05/2021 u 16:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Карлеуша критикује Ураганке: Костиме бих вам спалила

У Србији су хитови, пjесме и извођачи од три динара, тврди поп звијезда

Пјевачица Јелена Kарлеуша огласила се дан након финала Евровизије, на којој је убједљиву побједу однијела Италија, а поп звијезда је изнијела свој став о групи Хурикејн- представницама Србије на овом музичком такмичењу.

- Дјевојке су дале све од себе да достојно представљају Србију и ја им од свег срца честитам. Нажалост, као што сам и предвидјела, правила игре на европској сцени су ипак мало другачија и то мора да нам буде јасно. Тражи се концепт, тражи се порука, тражи се поп арт, храброст, тражи се оно што Балкан не осјећа и не разумије. Оно што ми волимо на овим просторима, за шта ми мислимо да "кида, грми и гори", нажалост није оно што "пали" остатак свијета- каже Јелена.

Она се осврнула на Марију Шерифовић, наводећи да је она имала концепт, поруку и храброст.

- Била је довољно чудна. О таленту и доброј песми да не говорим. Зато је побокедила. Тад у том моменту је била нови, другачији вајб. Марији је то било природно. Марија је била личност. А побједу увијек односи посебна личност. Поновићу, наше дјевојке су биле топ и ја их обожавам, али по нашим локалним стандардима. Ако смо већ ишли на три рибе које играју, онакви костими су истог момента морали да се спале. Kореографија и сценски ефекти? Молим вас... Шта је било ново и другачије? Бићу искрена, наше дкевојке нису имале тим који би око њих "сашио" јак концепт. Оне су као извођачи свој део посла одрадиле беспрекорно, а нису биле дужне да се баве другим елементима. То је морао да ради тим- надаље истиче Карлеуша. 

 Јелена тврди да из године у годину Србија шаље на Еуросонг "топовско месо", односно извођаче који се остављају на милост и немилост, ни криви ни дужни.

- Без логистике, без пара, уз пуно стреса. И увијек се питамо "зашто тако лоше пролазимо?". Понављам, дјевојке су свој дио одрадиле брутално добро. Али, објаснила сам вам шта је све заказало, што нема везе са њима. Зато је овај пут побиједио Италијан на штиклама. Зато су добро прошли и Швајцарска и Француска. Чиста умјетност. Запамтите, оно што ви мислите да је безвезе, заправо није, само ви немате појма и зато су у Србији хитови и пjесме и извођачи од три динара- закључила је Јелена.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 05:41