Јелена Карлеуша МАЦ 01 / - аутор
03/01/2022 u 22:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Карлеуша наплатила 25.000 еура за наступ у клубу у којем је избио инцидент

Подсјетимо, Марко Гузијан Цунер, син покојног Јована Гузијана Цунера, изазвао је инцидент испред престоничког клуба "Касина" на Теразијама у Београду. Цунер се попео на бину у намјери да плеше с пјевачицом Јеленом Карлеушом, након чега га је обезбјеђење избацило из локала

Пјевачица Јелена Карлеуша у Нову годину ушла је срећна и задовољна, како емотивно, тако и финансијски. Наиме, да јој је 2022. година добро кренула доказују њени новогодишњи београдски концерти испред Скупштине града и у клубу "Касина" гдје је оборила рекорд посјећености.

Јелена Карлеуша је са колегиницама Маријом Шерифовић и Саром Јовановић бесплатно пјевала 31. децембра испред Скуштине града Београда, што је и потврдила у својим изјавама. Како се и сама похвалила, за њу је част и задовољство радити у свом граду послије вишедеценијске успјешне каријере, те да је одувијек сањала да пјева на том мјесту.

С друге стране, она је сјутрадан одржала наступ у пријестоничком клубу „Касина“ гдје је и раније певала. Према сазнањима Нове С, она је свој хонорар наплатила око 25.000 еура.

- Јелени је цијена битна, али драже јој је било да и 1. јануара буде у свом граду. Резервације за њено гостовање су плануле у рекордном року. Без обзира на то што се догодио инцидент испред клуба, Јелена је наступ одржала до краја и није га прекидала. Шта више, није ни знала шта се напољу дешава - открива  извор овог портала.

Подсјетимо, Марко Гузијан Цунер, син покојног Јована Гузијана Цунера, изазвао је инцидент испред престоничког клуба "Касина" на Теразијама у Београду. Цунер се попео на бину у намјери да плеше с пјевачицом Јеленом Карлеушом, након чега га је обезбјеђење избацило из локала. Инцидент се догодио током пјесме „Иде маца око тебе“, када се Цунер попео на бину.

Обезбјеђење није одмах реаговало јер пјевачица врло често за вријеме те пјесме некога из публике позове на бину, међутим, ово није била та ситуација. Карлеуша је одмах алармирала обезбјеђење, након чега је оно избацило Гузијана. Он је тада почео да прави хаос и да дивља, ударао је обезбјеђење, које је успјело да га савлада и избаци. Ипак, он се ту није зауставио. Након тога је сјео у блиндирани аутомобил и разбио неколико излога поред "Касине" и жардињере испред тог клуба.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:41