Foto. FEJSBUK / - FOTO. FEJSBUK
08/04/2022 u 13:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Карлеуша не жели да кривично гони Душка Тошића

Тужилаштво је донијело одлуку да се против фудбалера не покреће кривични поступак

Карлеуша не жели да кривично гони Душка Тошића, тужилаштво је донијело одлуку да се против фудбалера не покреће кривични поступак, јавља Nova.rs.

Дана 07.01.2022. године, дежурни замјеник јавног тужиоца Првог основног јавног тужилаштва у Београду контактиран је од стране полицијских службеника ПС Савски вијенац поводом догађаја који се истог дана одиграо између супружника Јелене Карлеуше и Душка Тошића.

У консултацији са дежурним замјеником јавног тужиоца, према Душку Тошићу су од стране полицијских службеника ПС Савски вијенац изречене хитне мјере привременог удаљења учиниоца из стана и привремене забране учиниоцу да контактира жртву насиља и прилази јој.

Поступајући у предмету, тужилаштво је наложило надлежном одјељењу Градског центра за социјални рад да изврши потребне провјере и о томе достави тужилаштву извјештај, што је учињено дана 03.03.2022. године, након чега је дана 08.04.2022. године у просторијама тужилаштва са оштећеном Јеленом Карлеушом обављен разговор. Иста је том приликом изјавила да не жели да се њен супруг Душко Тошић кривично гони због предметног догађаја.

Узевши у обзир мишљење прибављено од Градског центра за социјални рад, као и изјаву Јелене Карлеуше, тужилаштво је донијело одлуку да се против Душка Тошића не покреће кривични поступак.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:55