Јелена Карлеуша / - Фото: Принтскрин/Инстаграм
18/06/2022 u 11:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Карлеуша непожељна у Македонији: Пјевачици измакло 35.000 еура

Према писању медија на друштвеним мрежама су се могли видјети коментари попут „нећемо голотињу, кич и музику без традиционалних вриједности“, након чега је услиједило отказивање наступа

Јелена Карлеуша веома је популарна у Македонији, али тамошњи грађани ипак не желе да се новац за њене наступе издваја из заједничке касе, а и неки имају примједбе на њену појаву, односно погрешне вриједности које она по њиховом мишљењу промовише.

Наиме, како пише македонски портал „Фокус“, пјевачица је требало да наступи на фестивалу грожђа у Кавадарцима у септембру, али до тога неће доћи јер су се житељи тог мјеста побунили. Услед негодовања на друштвеним мрежама, гдје су се могли видјети коментари попут „нећемо голотињу, кич и музику без традиционалних вриједности“, предсједник општине Митко Јанчев поручио је да српска музичка звијезда ипак неће гостовати на њиховој манифестацији.

- Ми смо транспарентна општина која увијек слуша глас народа. Овај празник је за грађане, они имају апсолутно право да кажу кога би жељели да чују и виде током бербе. Из реакција које су услиједиле смо закључили да за Карлеушу нема расположења, па смо отказали њен наступ - рекао је предсједник општине Митко Јанчев, преноси "Курир".

Према писању медија, мала од скандала је за овај наступ требало је да заради чак 35.000 еура, што је додатно изиритирало грађане, који сматрају да тај новац може да се потроши на паметнији начин.

Јелена Карлеуша још се није огласила овим поводом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:40