/ - FOTO: INSTAGRAM
26/02/2023 u 16:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Karleuša objasnila zašto je Beograd drugačiji od ostalih, pomenula i crnogorsku mafiju

Pjevačica Jelena Karleuša oglasila se povodom zabrane održavanja koncerta u Puli, na kojem je trebalo da nastupe Duško Kuliš, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović

Jelena je najprije objasnila zašto je Beograd drugačiji od ostalih.

-Srbija, kao najveća i najdominantnija u balkanskom zbiru, tradicionalno nameće trendove, i pravila igre u regionu. Kako u muzici i sportu, tako i na svim drugim poljima zaključno sa politikom. Bilo šta što dolazi iz Beograda, jedine metropole i epicentra, kapilarno se širi ka provinciji i poprima na brzini i snazi- napisala je Jelena.

Kazala je kako je veličina i snaga Beograda u tome što nikada ne zabranjuje.

-Kada prošetate Beogradom i pogledate na primjer ponudu restorana, oni nude Dane Hvara, Dane Istre, Pule i Dalmacije... Nude gostovanja originalnih hrvatskih klapa, zatim imamo Dane Makedonije, Kotorske dane, ponudu kompletno crnogorkse mafije podijeljene po selima, o Bosni i da ne govorim. Sarajevski ćevap, Dani Sarajeva... - dodala je Karleuša.

Naglasila je kako Beograd prihvata sve.

-Beograd nikoga ne zabranjuje i zato i jeste centar. Zabrana, podjela, mržnja i netolerancija su brojke malih igrača- rekla je ona, pa dodala:

-Naša muzika je virus koji se širi putem krvi, ona se osjeća srcem, kožom... I ona ne može da se zabrani. Visoko je virulentna. Može eventualno da mutira i mijenja oblik ali naš balkanski genetski kod je takav da prije ili kasnije hronično obolimo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 12:04