/ - FOTO: DRAGANA UDOVIčIć
17/08/2022 u 15:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Karleuša oštro o Dušku Tošiću: Mora da se nauči pameti, ćerke nam prolaze težak period

Nemam više toleranciju, izgubila se za ove 44 godine trpljenja, kazala je pjevačica

Jelena Karleuša ekskluzivno za "Story" je iznijela detalje iz privatnog života, a osvrnula se i na svoj razvod od fudbalera Duška Tošića.

Na pitanje da li su ona i Duško Tošić predali papire za razvod, pjevačica je odgovoriča – ne.

- Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mjesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome- rekla je ona za novi broj magazina Story.

Na pitanje da li je samoj sebi rekla da je preterala kad je objavila saopštenje da se razvode, odgovorila je:

- Nisam pretjerala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lijepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama- kazala je Jelena.

Neizostavno se dotakla i svojih mezimica Atine i Nike te objasnila da je naišao period koji je za svakog roditelja težak.

- Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umijem sa dvije devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam- zaključila je Karleuša. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. septembar 2022 11:56