Kostim od 2.000 eura / -SKRINšOT/INSTAGRAM
21/08/2023 u 18:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Karleuša papreno platila kostim za album "Omega"

Na jednoj Instagram stranici se pojavio cjenovnik Karleušinog garderobera - tačnije, jednog od kostima koji je pjevačica koristila za 12. studijski album, a za koji je izdvojila skoro 2.000 evra

Pjevačica Jelena Karleuša je prije nekoliko dana objavila 11. studijski album pod nazivom "Alfa", a potom je obradovala fanove širom svijeta još jednim koji nosi naziv "Omega". Ali to nije sve, u najavi je i treći album.

JK je dobro poznata po tome da mnogo ulaže u svoju karijeru, te tako nimalo nije štedjela ni kada su ovi albumi u pitanju. Njeni kostimi su unikatni i svaki od njih papreno košta.

Na jednoj Instagram stranici se pojavio cjenovnik Karleušinog garderobera - tačnije, jednog od kostima koji je pjevačica koristila za 12. studijski album, a za koji je izdvojila skoro 2.000 evra.

Naime, u pitanju su ljubičasti top koji košta nevjerovatnih 470 eura i helanke u istoj boji, poznatog brenda, čija je cijena 550 eura. Ovu odjevnu kombinaciju je upotpunila visokim potpeticama za koje je izdvojila 995 eura, što će reći da je Karleuša samo za ovaj stajling izdvojila 2.015 evra, odnosno skoro 240.000 dinara.

Podsjetimo, Karleuša je na novim albumima sarađivala sa Sajsi MC, Mimi Mercedes, Gazda Pajom, Milanom Stankovićem, a sudeći prema komentarima fanova i broju pregleda na Jutjubu - pjevačica je uradila dobar posao.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:27