Карлеуша платила 150.000 да спаси краву Славицу / - фото: DRAGAN MUJAN/NOVA.RS; VESNA LALIć/NOVA.RS
24/05/2022 u 13:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Карлеуша платила 150.000 да спаси краву Славицу

Јелена веома воли животиње и апелује на милост и саосјећање људи према њима, а познато је да годинама уназад не једе месо и не носи животињско крзно

Када је Јелена Карлеуша сазнала за акцију студената ветерине, одлучила је да им помогне и да Славица не буде још једна у низу животиња које, нажалост, завршавају у кланици.

Поп звијездаКарлеуша донирала је новац за спашавање краве Славице, која, између осталог, захваљујући Јелени, свој живот неће окончати у кланици.

Јелена је показала хуманост на дјелу и дала примјер људима на који начин би требало да третирају животиње и да се боре за њихове што срећније животе. Студенти ветерине откупили су краву Славицу од фарме која им ју је позајмила за праксу, а новац који је био неопходан за овај гест, 150.000 динара, донирала је Карлеуша, преноси Нова.рс.

Када је Карлеуша сазнала за акцију студената ветерине, одлучила је да им помогне и да Славица не буде још једна у низу животиња које, нажалост, завршавају у кланици.

Јелена веома воли животиње и апелује на милост и саосјећање људи према њима, а познато је да годинама уназад не једе месо и не носи животињско крзно.

Славица иде на пашњаке Златибора, далеко од кланице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:39