/ ФОТО: ЕДИ АДИАН
21/03/2022 u 18:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Карлеуша промијенила плочу: Са Душком је све океј, увијек сам то тврдила

Као бомба одјекнула је у медијима вијест да је ЈК пријавила за Божић Тошића за насиље у породици.

Јелена Kарлеуша проговорила је након скоро три мјесеца од пријаве за насиље у породици о односу са супругом Душком Тошићем.

Пјевачица је са новинарима након наступа на Копаонику подијелила своје импресије, а један од новинара је питао у каквим је сада односима са супругом.

- Са Душком је увијек било све океј. Је л' нешто није било океј са њим? Мислим, ја сам увијек тако тврдила, али сада имам и потврду- рекла је кратко за домаће медије.

Подсјетимо, као бомба одјекнула је у медијима вијест да је Kарлеуша пријавила за Божић Тошића за насиље у породици. 

Иако су званично у браку од 2008. године, већ одавно се по таблоидима спекулисало да је њихов брак већ годинама на климавим ногама, те да двоје супружника не уживају у љубави како је то било прије више од десет година.

Kада су се једно другом 2008. године заклели на вјечну љубав, Јелена је већ имала статус звијезде, а Душко је тек започињао фудбалску каријеру. Заједно су добили двоје дјеце – ћерке Атину и Нику. 

Међутим, како су медији у Србији писали, њихов брак је на климавим ногама од 2019. године, када је у јавност испливала наводна афера коју је пјевачица имала са фудбалером Огњеном Врањешем.

Медији су мјесецима спекулисали да се брачни пар након тога растао. Међутим, Душко, који иначе не живи у Србији, наставио је да долази и посјећује породицу у заједничком дому.

Kарлеуша и Душко су се, међутим, тада отпратили са Инстаграма, а Душко је обрисао и све заједничке фотографије које је имао са својом супругом.

Kарлеуша је више пута демантовала да је њихов брак на климавим ногама, али су се од тада ријетко појављивали заједно у јавности - једино на сахрани Kарлеушине мајке Дивне..

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:40