Карлеуша и Тошић / - Карлеуша и Тошић
11/01/2022 u 10:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Карлеушу следују милиони у случају развода од Тошића

Најчешћи је случај да брачни другови све што су стекли током трајања брака - дијеле на пола. Тошић је, као успјешан фудбалер, зарађивао велике суме након ступања у брак са Карлеушом

Брачна заједница пјевачице Јелене Карлеуше и фудбалског менаџера Душка Тошића ових дана поново привлачи велику пажњу јавности, након што је пјевачица на Божић полицији пријавила супруга за породично насиље.

Прво основно јавно тужилаштво у Београду предложило је недавно суду да Тошићу продужи хитну мјеру забране приласка и комуницирања са супругом Јеленом Карлеушом. Према последњим информацијама, тужилаштво ће извршити и додатне провјере у вези са овим случајем преко Центра за социјални рад.

Будући да је и у протеклом периоду на основу Карлеушиних изјава могло да се претпостави и наслути да у њеном браку са Тошићем постоје проблеми, у јавности је почело да се спекулише и о евентуалном разводу.

У случају развода, Јелена би могла да добије велику количину новца, толику да не би морала да ради до краја живота, ако је судити по цифрама које су се помињале у домаћим медијима током претходних година, пише Курир.

Најчешћи је случај да брачни другови све што су стекли током трајања брака - дијеле на пола. Тошић је, као успјешан фудбалер, зарађивао велике суме након ступања у брак са Карлеушом.

Најприје је играо за репрезентацију Србије, да би потом прешао у Црвену звезду, а онда и у турски клуб Генчлербирлиги. Поред осталих клубова, Душко је највећи успјех као и зараду остварио у турском клубу Бешикташ у којем је играо од 2015. године до 2018.

Према писању медија, за ове три сезоне у познатом клубу, Тошић је зарађивао 1.250.000 еура годишње, што је повишица у односу на дотадашњих 900.000, а имао је и бонусе од 4.000 еура за сваки одиграни меч. Након великог успјеха у овом клубу, Душко је прешао у кинески - Гуангџоу Р&Ф, гдје је био још плаћенији. Зарађивао је 5.800.000 еура по сезони, како су писали домаћи медији, и тиме је постао најплаћенији српски фудбалер.

Када би се сабрали само новчане приходе из ова два клуба, не узимајући у обзир претходну зараду, бонусе, премије, као и издатке за клуб, менаџере и остале трошкове које је фудбалер сигурно имао, Душко Тошић је у периоду од 2015. године, па до 2020. зарадио око невјероватних 18 милиона и 750 хиљада. По тој претпоставци, Јелени би требало да припадне пола од ове суме новца, што износи нешто више од девет милиона еура!

Брачни пар Карлеуша-Тошић посједује и неколико некретнина и аутомобила, који би се у случају да се разведу, могли дијелити на равне части. Прије три године, медији су објавили да је брачни пар купио вилу од Драгана Стојковића Пиксија, која се налази на Дедињу, вриједну око три милиона еура, коју и даље уређују, док живе у луксузном дому у Лисичјем Потоку. Спекулисало се и да је 300.000 еура издвојио за вилу на Врачару, међутим, пар никада о имовини није говорио јавно. Осим тога, уколико ћерке познатог пара припадну мајци, Душко би требало да Јелени за њих плаћа алиментацију у висини новца коју договоре.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 20:20