/ - Фото: Инстаграм
15/04/2022 u 12:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Касиљас у депресији: Развод га кошта 350 милиона еура, а Бугарка му растурила брак

Нисам разлог због ког су се разишли. Не осјећам се као особа која им је упропастила брак, хладна је била Нађа Александрова

Фудбалер Икер Kасиљас пролази кроз тежак животни период- пао је у депресију након развода од новинарке Саре Kарбонеро, а о детаљима њиховог разлаза бруји шпанска штампа.

Љубав Икера и Саре почела је још 2010. године, а легенда Шпаније, Реала и Порта у емотивној исповијести недавно је признао да се суочава са бројним проблемима од како је преживео инфаркт, а онда и развод.

Током 11 година брака са Саром прошао је разне препреке: своју болест, њену болест (боловала од тумора на јајницима), а након што су све то прегрмјели и дјеловали складније него икада, услиједила је шокантна вијест да се разводе.

Kривац за развод је, бар према шпанским медијима, управо Икер, који је Сару варао са атрактивном Бугарком Нађом Александровом.

У ток-шоу емисији "Салваме", шпански новинари укључили су Нађу уживо у програм, гдје је признала романсу са Kасиљасом.

- Шокирана сам што знате за то, за нас зна тек двоје-троје људи - насмијала се Нађа.

Такође је нагласила да она није крива што се брак новинарке и голмана растурио, иако су новинари доспјели до информација да је већ скоро двије године у вези са Kасиљасом.

- Нисам разлог због ког су се разишли. Не осјећам се као особа која им је упропастила брак - хладна је била Нађа.

После развода главна прича је била подјела имовине, с обзиром да се богатство Kасиљаса процјењује на 350 милиона еура.

image

Икер и Сара

- Икер и Сара

Ова цифра није само од фудбала, већ од улагања у бизнис, па је некадашњи ас Реала саградио праву пословну империју. Основао је четири фирме за трговину некретнинама које зарађују између 25 и 30 милиона еура годишње.

Сара је такође успјешна пословна жена, па је после новинарске каријере такође упловила у бизнис воде, а њено богатство је процијењено на 1,3 милиона еура.

Најуспјешнија фирма коју води је "Успомене на Јужну Африку". Ова фирма добила је име по мјесту, гдје је Икер са Шпанијом постао првак свијета 2010. године, а бави се израдом одјеће и накита.

Сара је у сарадњи са пријатељицом освновала 2015. године, а годишњи промет износи око пола милиона еура. Поред ове фирме, Сара има и неколико некретнина на атрактивним локацијама, које се воде на њено име.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 07:58