КИМ КАРДАДАШИЈАН / - ФОТО: ИНСТАГРАМ
02/09/2022 u 12:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kim Kardašijan od objave na Instagramu zaradi za stan

Prema procjeni "Influencer Marketing Huba", Kim je u 2022. godini zarađivala između 620 hiljada i milion američkih dolara po jednoj objavi na svom nalogu na Instagramu

Kim Kardašijan je vjerovatno najpoznatija influenserka i rijaliti zvezda na svijetu.

Samim tim, njena zarada je ogromna, a samo od objava na Instagramu zaradi pravo bogatstvo.

Naime, nju prati 329 miliona ljudi samo na socijalnoj platformi Instagram, te spada u jednu od najpraćenijih osoba na ovoj društvenoj mreži.

Pored toga, ona je često na naslovnicama svjetskih magazina, a njena porodica je počela snimanje i novog rijaliti programa, te je sasvim sigurno da joj popularnost neće skoro nestati.

Prema procjeni "Influencer Marketing Huba", Kim je u 2022. godini zarađivala između 620 hiljada i milion američkih dolara po jednoj objavi na svom nalogu na Instagramu.

Kim je jednom prilikom i otkrila da je od objava na toj mreži zaradila više novca nego prethodnim, multimilionskim ugovorom za šou "U korak sa Kardašijanovima".

Kim, inače, smatraju jednom od najuticajnijih i nadaleko poznatih figura u aktuelnoj pop kulturi, a njeno prezime prvi put je postalo poznato zahvaljujući njenom ocu Robertu, koji je bio jedan od advokata O Džej Simpsona, kada mu se sudilo za ubistvo supruge i njenog ljubavnika.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:57