/ - INSTAGRAM
01/12/2022 u 14:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kim Kardašijan odbila saradnju sa Balensijagom

Ćutala sam proteklih dana, ne zato što nisam bila zgrožena ili ogorčena nedavnom kampanjom „Balensijage”, već zato što sam željela da imam priliku da razgovaram sa njihovim timom, poručila je rijaliti zvijezda

Nakon što je luksuzna modna kuća „Balensijaga” zgrozila javnost novom kampanjom, Kim Kardašijan, ambasadorka brenda, odbila je saradnju 2023. godine.

Kako prenosi "TMZ", Kim je dobila ponudu za saradnju sledeće godine prije objavljivanja fotografija Balensijagine kontroverzne kampanje, ali ju je sada odbila. Kardašijan je takođe navodno otpisala nekoliko odjevnih predmeta brenda koje je planirala da nosi na predstojećim događajima i sada traži nove dizajnere sa kojima će sarađivati.

Balenciaga i skandal vijeka: Preskupom modnom brendu pedofilija bila dio kampanje

Kim je prije nekoliko dana govorila o kontroverznoj kampanji modnog brenda i rekla da je potresena uznemirujućim slikama kampanje.

– Ćutala sam proteklih dana, ne zato što nisam bila zgrožena ili ogorčena nedavnom kampanjom „Balensijage”, već zato što sam željela da imam priliku da razgovaram sa njihovim timom i da shvatim kako je to moglo da se desi. Kao majku četvoro djece, potresle su me uznemirujuće fotografije. Bezbjednost djece mora da se poštuje i svaki pokušaj normalizacije zlostavljanja djece bilo koje vrste ne bi trebalo da ima mjesta u našem društvu. Tačka - napisala je Kardašijan na svom Fejsbuku prije nekoliko dana.

-Cijenim što je Balensijaga uklonila kampanju i izvinjenje. U razgovoru sa njima verujem da razumiju ozbiljnost problema i da će preduzeti neophodne mjere da se to više nikada ne ponovi. Što se tiče moje budućnosti sa Balensijagom, trenutno preispitujem svoj odnos sa brendom na osnovu njihove spremnosti da prihvate odgovornost za nešto što nikada nije trebalo da se desi i akcija koje očekujem da preduzmu da zaštite djecu“, zaključila je rijaliti zvijezda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. februar 2023 10:34