Koјoti ekranizovali „Sram” / Foto: Marko Ercegović
08/02/2023 u 20:16 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kojoti objavili spot za „Sram”

Kao jedni od glavnih aktera predstojećeg rok dokumentarca "Iz sve snage", Kojoti su predstavili spot za pjesmu "Sram" koji je najava samog dokumentarca nastavno na ideju samih autora filma

Posle niza odličnih koncerata, povratkom na scenu i objavljivanjem albuma "Sve je pod kontrolom?" nominovanim za nagradu Porin u kategoriji najboljeg rok albuma, Kojoti su ponovo potvrdili svoj status neizostavne karike na regionalnoj rok sceni.

Kao jedni od glavnih aktera predstojećeg rok dokumentarca "Iz sve snage", Kojoti su predstavili spot za pjesmu "Sram" koji je najava samog dokumentarca nastavno na ideju samih autora filma.

Naime, upravo su Kojoti bili prvi bend koji se odazvao reditelju Dimitru Dimitrovskom i producentkinji Arijani Velić povodom snimanja dokumentarca, što je rezultiralo dobrim odnosima i prijateljstvom, a zatim i ponudom filmskog tima da snime video s koncerta kojeg su Kojoti održali u Zagrebu.

Iako Kojoti u pripremi imaju gotove nove pjesme koje uskoro treba da snime, za ovu priliku su odabrali numeru "Sram" s poslednjeg studijskog albuma "Sve je pod kontrolom?" jer je i danas i te kako aktuelna, a publika je već dobro poznaje sa njihovih uvijek energičnih nastupa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 14:40