Montenegro beer fest na Cetinju od 28. do 30. jula / -USTUPLJENE FOTOGRAFIJE
10/07/2023 u 19:47 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kompletirana lista izvođača za Montenegro Beer Fest 2023

Tri večeri eksplozije zvukova od muzičkih veterana, preko mladih i popularnih izvođača, na istoj bini Bajaga, Helem Nejs, Galija, Nucci, Breskvica....

Na Montenegro Beer Festu, najvećem muzičko-pivskom festivalu, koji se ove godine održava treći put na Cetinju, publika će uživati uz muziku najvećih regionalnih zvijezda, najavljeno je na press konferenciji u Prijestonici.
Nenad Milosavljević, lider benda Galija potvrdio je da je Montenegro Beer Fest sjajno mjesto susreta navodeći da kada se stvarala rok muzika, ona je uvijek išla uz pivo. Nezaboravan nastup je najavila i Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica.

image

Neša Galija i Breskvica potvrdili učešće na pivskom festivalu

-USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Organizatori događaja su na konferenciji predstavili i druge izvođače koji će zabavljati posjetioce na Gradskom poligonu na Cetinju od 28. do 30. jula.

Treći Montenegro Beer Fest počeće u 20h, 28. jula rendominacijom, uz repera Random. Nakon njih, publika će moći da uživa u hitovima Galije i Lexington Benda. Ovo spektakularno veče će završiti Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, koja će publiku oduševiti svojim performansom.

Drugi dan će obilježiti raznovrsni programi. Od 20 časova, grupa The Grupa će svojom muzikom pripremiti publiku za nezaboravan provod drugog dana festivala. Da je Montenegro Beer Fest mjesto susreta potvrđuje i raznovrstan program ostatka večeri koji će upotpuniti nastupi Nina Belana, Kikija Lesendrića i benda Piloti, poznate muzičke zvijezde regiona, Nuccia kaoi sarajevskog hip-hop tria Helem Nejse.

Posljednjeg dana festivala, veče će započeti uz crnogorskog izvođača, mladog i talentovanog Isaka Šabanovića. Nakon njega binu preuzimaju legende domaće scene, Bajaga i Instruktori. Poslednja izvođačica trećeg dana festivala će biti Anđela Ignatović, poznatija kao Breskvica, koja će svojim nastupom učiniti da se festival završi nezaboravnom energijom.

Montenegro Beer Fest je jedinstvena prilika za sve ljubitelje muzike i piva da uživaju u spektakularnom vikendu punom izvrsnih izvođača i atmosfere koja osvaja srca. Ovaj festival, koji je već postao nezaobilazan događaj, donosi spoj vrhunske muzike i neponovljive atmosfere na predivnom Cetinju. Ulaz na festival je besplatan i ove godine.

Montenegro Beer Fest, organizovan je od strane MNEvent-a. Pokrovitelji ovog festivala su Vlada Crne Gore, prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje. Generalni sponzor festivala je VolcanoBet, koji su na današnjoj konferenciji najavili da su pripremili razne igre koje će posjetiocima donijeti mnogobrojne vrijedne nagrade.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 05:08