Tijana Bogićević na Summer jamu / -SOMERSBY FEST
12/07/2023 u 17:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kraljica emocija Tijana Bogićević oduševila Podgoričane

U okviru Summer Jam by Somersby festivala u atrijumu The Capital Plaza centra dvosatni muzički spektakl

Pop zvijezda Tijana Bogićević treći put je održala koncert u okviru Summer Jam by Somersby festivala u Podgorici. Spektakl je trajao gotovo dva sata i bio je ispunjen neprekidnom strujom emocija, jedinstvenim glasom i nevjerovatnim performansom.

image

Vrhunac emocija i atmosfere

-SOMERSBY FEST

A sve je počelo kada je Tijana stupila na scenu i zavladala atmosferom sa pjesmom "Blizu" koja je od prvog trena oduzela dah svima prisutnima. Njena prepoznatljiva snaga i predanost svakoj numeri izazvali su eksploziju energije među publikom. Tijanin talenat, harizma i autentičnost činili su da se osjećamo kao da smo dio nečeg većeg i magičnog.

image

Podgoričani uživali

-SOMERSBY FEST

Nizali su se brojni hitovi, poput "Hajde onda ništa", "Razočarao", "Bezuslovno", "Širina" kao i "Krila od dima", koja joj je donijela pobjedu na "Beogradskom proleću".

Sedmi Summer Jam by Somersby se nastavlja sljedećeg utorka kada nastupa Lexington bend, a potom i Marija Mikić, Emina Jahović, Džejla Ramović, Peđa Jovanović i Nataša Bekvalac, dok će četvrtkom goste zabavljati Milica Đurović i Danijel Đuki u organizaciji hotela CUE Podgorica, The Living Room-a i restorana Elit.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 10:01