Kristijan Molner / -MILICA KOLARIC/BEFORE AFTER
21/07/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kristijan Molnar predvodi DJ ekipu na electro stejdžu Uzlet festivala

Prvi put u Čačku 28. i 29. jula fest posvećen elektronskoj muzici

Prvi muzički Uzlet festival u Čačku, održaće se 28. i 29. Jula u parku Mladosti na obali Zapadne Morave, na dva stejdža, od kojih će jedan biti u potpunosti posvećen elektronskoj muzici. Predvodnik ovog stejdža biće Kristijan Molnar.

Kristijan će vrtiti muziku drugog festivalskog dana u subotu, 29. jula. Istog dana na electro stejdžu će se naći i disco duo – Sergej Krstić i Danilo Kas koji će imati b2b set, Kragujevčanin DJ Mark Andersson i čačanski duo Den Helders. Deo electro programa Uzlet festivala biće upotpunjen i nastupima u petak, 28. jula. Te večeri će se za DJ pultom naći kultni dvojac DJ Brka & Runy, mlada nada domicijelne scene DJ i producent Cosmic G i jedna od predvodnica ženske scene Dijana Dee.

Kristijan Molnar godinama unazad publici predstavlja najnovije, ali i buduće trendove u elektronskoj muzici. Pored toga, veliki doprinos je dao i radijskom emisijom Christallization u kojoj promoviše globalne i domaće umetnike kroz brojne gostujuće mixeve i intervjue, različitih muzičkih pravaca među kojima su disco, Chicago house, deep techno, new wave, funk i soul. Fuzija plesne muzike iz cijelog svijeta može se čuti na njegovim dinamičnim allnighterima, prvenstveno u beogradskom klubu 20/44 i zagrebačkom Mastersu u kojima ima rezidenturu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 22:24