Северина / - Северина
22/05/2022 u 22:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривична пријава: Северина иде право на суд

- "Задавила бих те рукама, бабо", "Стара шепава ружна бабо", "Сједећеш и дрхтаћеш и трешћеш се као кривонога као што сам се ја тресла" - само су неке од наводних порука које је пјевачица послала директорки

Популарна хрватска пјевачица Северина Вучковић очигледно ће на суд због пријетњи које је изнијела директорки школе у коју иде њен син Александар.

- "Задавила бих те рукама, бабо", "Стара шепава ружна бабо", "Сједећеш и дрхтаћеш и трешћеш се као кривонога као што сам се ја тресла" - само су неке од наводних порука које је пјевачица послала директорки, а она против ње поднијела пријаву.

Директорка је послала и мејл министру Давору Божиновичу.

- Озбиљно се бојим за своју сигурност, молим Вас да ми помогнете како не бисмо, умјесто упозорења госпођи, морали да шаљемо телеграм саучешћа - написала је она.

Директорка је поднијела Државном тужилаштву Републике Хрватске пријаву против Вучковићеве због пријетњи. Општинско казнено државно тужилаштво у Загребу прошле недјеље је потврдило да предузимају мјере и радње из своје надлежности, а два дана касније, из Казненог суда је стигло саопштење да је оптужница предата.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 03:42