/ Фото: Инстаграм
25/10/2021 u 16:50 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Крстиња Тодоровић припрема нову пјесму: Живим свој сан

Нова пjесма jе увелико спремна, можда нешто што људи од мене не очекуjу али видjећемо како ће то проћи, каже популарна пјевачица

Крстиња Тодоровић учешће у такмичењу Звиjезда Гранда искористила jе на наjбољи начин, па је поред популарности успjела да окупи сjаjне ауторе за нову нумеру коjу спрема.

Љето jе искористила за многоброjне наступе, а недавно jе гостовала и на Радиjу Д плус гдjе jе отпjевала неколико нумера.

-На радиjу jе заиста прелиjепа атмосфера и сjаjни домаћини. Изводила сам нумере коjе иначе наjчешће изводим на наступима. Било jе феноменално, jедна jако приjатна атмосфера и топла енергиjа и радо ћу се вратити опет. Што се тиче наступа, ово љето jе било доста радно. Било ме свуда, чак никад као сада и на црногорском приморjу. То ми jе било интересантно jер сам уз рад споjила и корист, сунчала се и дружила са приjатељима. Наши клубови и Подгорица то jе непроцjењиво -казала jе Крстиња.

Недостаjу ми Звиjезде Гранда

-Пратим Звиjезде Гранда и морам признати да ми недостаjе такмичење, за сада jе добро кренуло надам се да ће тако и остати. Свим кандидатима желим пуно среће и да вjеруjу у себе- казала је Крстиња. 

Она ће ускоро обрадовати публику новом пjесмом.

-Нова пjесма jе увелико спремна, бржег ритма за млађу популациjу, можда нешто што људи од мене не очекуjу али видjећемо како ће то проћи па ћемо за даље видjети. Желим да то заиста буде изненађење. Jако jе било тешко одабрати праву екипу, одабрати добру пjесму. Заиста се надам да ћу оправдати очекивања публике. Пjесма jе брза, надам се да ће наћи пут до публике -казала jе Крстиња и додала да планира и екранизациjу нове нумере.

-Спот ће се десити у неком моменту, сад за сад мислим да неће. Свакако да имам у плану да пjесму прати и спот. У плану и да кажем приоритет ми jе пjесма, све остало ће доћи само од себе, задовољна сам и слободно могу рећи живим своj сан - казала jе Крстиња.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 23:46