Крстиња Тодоровић / фото: Архива
23/04/2022 u 16:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Крстиња Тодоровић о разводу: Моjа операциjа ниjе била узрок

Операциjе су, на причу, овако океj и лаке, али вјеруjте ниjе нимало лако то поднијети. Више се писало него што сам очекивала - рекла jе Крстиња Тодоровић

Пјевачица се последњих мјесеци посветила физичкоj трансформациjи, а онда су дошле вијести о њеном разводу.

Због критика на рачун физичког изгледа, али и потенциjалног избацивања из такмичења због прекомјерне тежине, Крстиња jе одлучила да се подвргне операциjи уз помоћ коjе jе и те како ослабила, а њена трансформациjа засигурно jе наjвећа у историjи поменутог шоу програма.

Медиjи су били препуни њених „прије и послије“ фоткама, а Кристиња је сада открила како се осјећала у цјелокупном процесу.

- Заиста се много пише о томе у своj причи се нашалим са приjатељима и кажем да сам као неки експеримент, само се пише о операциjама, а не о нечему због чега сам jа, да кажем, на овом естрадном небу. Аjде да jа неким своjим примером тргнем те младе особе да не дозволе себи оно што сам jа и да на лакши начин дођу до истих резултата. Операциjе су, на причу, овако океj и лаке, али вјеруjте ниjе нимало лако то поднијети. Више се писало него што сам очекивала - рекла jе она.

Било ми jе тешко да се психички изборим са свим тим операциjама, jер то jе нови живот, требало се навићи на све то, сад ми jе океj... Сродила сам се са свим тим, навикла сам на мањи унос хране и то ми jе океj - каже она за Мондо.

Имала jе двије операциjе; смањења желудца и уклањања вишка коже и смршала jе око 90 килограма, а jош увијек ниjе сасвим задовољна, па jе на jесен заказала jош два захвата, увећање груди и усана. Како се причало да се управо због предстоjећих захвата и развела, певачица jе открила шта jе права истина:

- Не знам шта бих одговорила на то. Када ступате са неким у брак последње шта мислите jе да ће те се развести, али нешто што ниjе функционисало толико дуго, а ниjе представљено медиjима... Гледате да, колико год сте из jавног живота, гледате да сачувате за себе. Нажалост дошло jе до развода, али операциjа ниjе била узрок томе, нити нека пета, шеста особа -обjаснила jе Крстиња.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:08