Lana Del Rej / -JUTJUB/SKRINŠOT
12/12/2023 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Lana Del Rej obradila legendarni hit Džona Denvera

Ovo je druga pjesma koju je Lana objavila posle nominacija za prestižnu Grammy nagradu

Lana Del Rej objavila je svoju interpretaciju klasika iz 1971. godine: „Take Me Home, Country Roads" Džona Denvera. Ovo je druga pjesma koju je Lana objavila posle nominacija za prestižnu Grammy nagradu zahvaljujući hvaljenom devetom studijskom albumu "Did You Know That There‘s a Tunnel Under Ocean Blvd". 

Lana je nedavno nominovana za pet Grammyja u kategorijama Album godine za "Did You Know That There‘s a Tunnel Under Ocean Blvd", Pjesma godine za "A&W", Najbolji album alternativne muzike za "Did You Know That There‘s a Tunnel Under Ocean Blvd", kao i Najbolja alternativna izvedba za "A&W". 

Album "Did You Know That There‘s a Tunnel Under Ocean Blvd" Lana je producirala s Majkom Hermosom, Džekom Antonofom, Druom Eriksonom, Zakom Dousom i Benjijem, a uključuje saradnje s velikim imenima među kojima su Džon Batist, Bleachers, Father John Misty, Džuda Smit, Tomi Dženesis i SYML.

Uz sva ovogodišnja vrhunska ostvarenja, pojavljuje se i na albumima "Midnights" Tejor Svift i "World Music Radio" Džona Batista koji su takođe nominovani u kategoriji Album godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 13:29