Lav Nikola / FELIDA BIG CAT SANCTUARY - FELIDA BIG CAT SANCTUARY
10/09/2022 u 19:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lavić Nikola proslavio prvi rođendan

Danas imamo specijalnu zabavu u utočištu za velike mačke FELIDA. Ne samo da slavimo što je Nikola napunio jednu godinu, već mu je i prvi rođendan u našem utočištu, saopšteno je na Fejsbuk stranici "Four paws"

Prvi rođendan lavića Nikole proslavljen je danas u Utočištu velikih mačaka FELIDA u Holandiji.

- Danas imamo specijalnu zabavu u našem utočištu za velike mačke FELIDA. Ne samo da slavimo što je Nikola napunio jednu godinu, već mu je i prvi rođendan u našem utočištu, saopšteno je na Fejsbuk stranici "Four paws".

Nikolu su u februaru 2022. godine spasili sa crnogorskih ulica i doveden je na bezbjedno mjesto gdje su mu stručnjaci za velike mačke pružili medicinsku pomoć. Kasnije, u junu ove godine, uspješno je prebačen u utočište velikih mačaka FELIDA.

- Tako smo ponosni što vidimo da je Nikola izrastao u snažnog samouvjerenog lava. Srećan rođendan dragi Nikola, poručili su na stranici "Four paws".

Utočištu velikih mačaka FELIDA često objavljuje snimke i fotografije lavića Nikole, koje možete pogledati:

Podsjetimo, mali Simba, koji je kasnije dobio ime Nikola početkom godine je kao mladunče pronađen u Budvi, a 20. juna transportovan je iz Crne Gore za Holandiju, odakle će kada dovoljno ojača, stalno stanište pronaći u Južnoj Africi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:02