/ Фото: Приватна архива
17/10/2021 u 09:02 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лазар Илић: Сарадња са Цецом Ражнатовић ми је отворила бројна врата

О томе jош увиjек не смиjем да причам jавно, казао је познати црногорски дизајнер

Код њега увијек има новитета. Креативни занос не попушта, а и одушевљење и похвале које добија само су, како каже, вјетар у леђа, да своје идеје множи и претвара у модна ремек-дјела.

Било да се ради о козметици, било о накиту, торбама до одјевних комада, сад и новог лога који ће их красити, рад Лазара Илића препознат је ван граница наше земље.

Истовремено ствара на више поља, спрема нову колекцију "Секс и град", инспирисану серијом, као и моделима за пуније даме, али и мушкарце.

Поред бројних домаћих јавних личности које стилизује за црвени тепих, спотове, промоције или пак неки важне догађаје, све чешће на сцени Звезда гранда гледамо учеснике, али и чланове жирија који носе моделе са потписом овог црноогорског креатора.

- Заиста је велики број људи чији стајлинг радим како из наше државе тако и из држава региона. Од Данијела Алиабића, Тине Ђанкић, Тамаре Вујачић, Јелене Ђорђевић, Маје Муратовић до Светлане Цеце Ражнатовић - казао је Илић.

Оно што је највише пажње привукло јесте Цецин стајлинг који је урадио управо Лазар.

image
Фото: Инстаграм

- Сарадња са Цецом се десила потпуно спонтано. Њена стилисткиња Елена Николаевна ме jе контактирала приjе пар година везано за сурадњу са Едитом, за коjу jа у том тренутку, нажалост, нисам имао одговараjуће моделе. Овог љета Елена jе дошла код моjе приjатељице у Црну Гору када смо се и лично упознали. Чим jе Елена отишла за Србиjу добио сам поруку од ње да ли бих волио да направимо сарадњу за Цецу, на што сам jа наравно одговорио позитивно. Тих пар дана колико смо се дружили Елена и jа нисмо причали о послу уопште, већ је до сарадње дошла по њеном повратку у Србиjу када су и кренула снимања емисиjе Звезде Гранда - открио је Илић.

Досад је Цеца на снимањима емисија за Гранд носила двије Лазареве креације. У једном дијелу она учествује у одабиру и припреми модела, а у једном не.

- Када jе у питању сарадња са тако великом звиjездом као што jе то у овом случаjу Цеца ствари се не дешаваjу случаjно већ она има спремне примjере како отприлике треба да изгледа. Те фотографиjе су ми послали и у складу са тим идејама кренуо сам у реализациjу. Одабир материjала, као и саме финесе у кроjу нешто су зашто сам jа задужен и то jе нешто гдjе они не миjешаjу прсте - рекао је Лазар.

Цеца jе неко ко jе кроз своjу кариjеру имао разне сарадње.

image
Фото: Инстаграм

- Неке су биле успjешне неке мање успjешне. Било jе ту свега, од наjвећих погодака до наjвећих промашаjа. Драго ми jе што су управо мене размотрили као неког ко може да обуче Цеци нешто што ниjе баш типично за њен стил. Тако да захваљуjући томе Цецу данас можемо видjети у мало другачиjем изадњу и морам признати да жена изгледа никада боље- наводи он. 

Када jе риjеч о пробама за њене моделе, како каже, имао је jезиву срећу.

- Имао сам ту срећу да jе моjа сестра Кристина неко ко има исте мjере као Светлана иако нису исте, то јест идентичне грађе. У почетку ми jе то заиста био проблем jер jе Цеца неко ко jе специфично грађен и ниjе лако наћи модела коjи може радити њене фитинге. Али, Бог ме воли - наглашава креатор.

Црногорски дизајнер је овом изазову посвећен сто посто и вјерује у још веће могућности и шансе.

- Морам истаћи да jе облачење Цеце заиста велика част и задовољство, а уjедно и изазов коjем се трудим да одговорим наjбоље што могу. Са друге стране та сарадња отвара многа друга врата, о коjима jош увиjек не смиjем да причам jавно - закључио је Илић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:24