Sarajlije oduševile u Beogradu / -SKRINšOT/INSTAGRAM
20/11/2023 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Legendarne Sarajlije oduševile Beograđane: Zajednički nastup Čole i Merlina za istoriju

O iznenađenju na drugom koncertu Dina Merlina u beogradskoj Areni dugo će se pričati jer mu se na sceni pridružio, ni manje ni više, nego legendrani Zdravko Čolić

Sarajevski muzički čarobnjak Dino Merlin ne prestaje da oduševljava beogradsku publiku. O iznenađenju na drugom koncertu Dina Merlina u beogradskoj Areni dugo će se pričati jer mu se na sceni pridružio, ni manje ni više, nego legendrani Zdravko Čolić. Najveća jugoslovenska muzička zvijezda ikada, u ulozi specijalnog gosta pridružio se čarobjaku iz BiH i otpjevao pjesmu "Da ti kažem šta mi je" čiji je upravo Merlin autor.

- Dame i gospodo, Zdravko Čolić. Imam tu sreću da sam kao dječak bio na njegovom prvom Koševu. To je bio spektakl. Bili su laseri i svirao je bend iz Londona i bio je tu moj Čola i sad smo tu zajedno - kazao je Merlin.

- Beograd ovo još nije vidio. Najskuplji nastup ikada. Zamislite šta bi se tek desilo ako jednog dana snime duet… - komenari su fanovi Čole i Dina na društvenim mrežama.

Zdravko Čolić javno je zahvalio kolegi i prijatelju Dinu Merlinu na pozivu da bude njegov gost na koncertu u beogradskoj Areni. Dva muzička genijalca zajedno su uzdrmali temelje beogradske ljepotice, a otpjevali su veliki zajednički hit.

- Sinoć sam gostovao na koncertu dragog prijatelja i kolege u prepunoj beogradskoj Areni! Hvala, Dino, na pozivu. I hvala vama, publici, na predivnim reakcijama - napisao je Čola na Instagram profilu, ispod snimka zajedničkog nastupa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 20:26