/ - LEJDI GAGA
09/02/2022 u 22:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лејди Гага разочарана јер није номинована за Оскара

Тужна је. Јако је напорно радила на улози Патриције у филму Гучијеви и очекивала је да макар добије номинацију, рекао је извор близак пјевачици

Упркос предвиђајима која су говорила да ће пјевачица и глумица Лејди Гага бити номинована за најбољу женску улогу на предстојећој додјели Оскара, она је остала без номинације. Извор близак пјевачици тврди да је због ове одлуке изузетно разочарана.

Коначна листа свих номинованих за Оскара је ту, а рекло би се да је највеће изненађење то што је Лејди Гага испала са списка најбољих глумица. Оскара умјесто ње „јуре“ Хавијер Бардем, Пенелопе Круз, Никол Кидман, Кирстен Данст, Стивен Спилберг и друге звезде.

Иако је на Инстаграму честитала свом пријатељу Фредерику Аспирасу, који је номинован за најбољег фризера на додјели Оскара, а иначе је њен дугогодишњи пријатељ, извор близак пјевачици тврди да је разочарана јер није добила номинацију.

- Тужна је. Јако је напорно радила на улози Патриције у филму Гучијеви и очекивала је да макар добије номинацију - рекао је извор близак пјевачици, преноси Нова.рс.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:25