Лејди Гага / - Инстаграм/Твитер
17/11/2021 u 08:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лејди Гага "запалила" црвени тепих на премиjери филма "House of Gucci" у Милану

Направљена од свиленог сатена, хаљина jе инспирисана дизаjном Версаће колекциjе прољеће-љето 1995, наводи се на Инстаграм профилу модне куће

Лејди Гага засjенила jе све присутне на црвеном тепиху миланске премиjере филма "House of Gucci" поjавивши се у изазовноj црвеноj хаљини наглашеног деколтеа и високог изреза са стране, у комбинациjи с платформама и златним накитом.

35-годишња пjевачица и глумица - коjа глуми Patriziu Reggiani у филму коjи jе режирао Ридли Скот глуми Патрицију Ређиани, жену озлоглашену по томе што jе планирала смрт бившег супруга Маурициjа Гучиjа - блистала jе у Версаћеовоj хаљини кроjеноj по мjери, с високим прорезом са стране и дугим плаштом.

"Направљена од свиленог сатена, хаљина jе инспирисана дизаjном Версаће колекциjе прољеће-љето 1995", наводи се на Инстаграм профилу модне куће.

Пjевачица jе гламурозно издање употпунила црвеним штиклама с платформом и златним накитом. Такође, носила jе шминку у смок ај стилу и кармин у нуде ниjанси.

"Плакала сам циjели дан радећи са новинарима у Милану. Тако сам захвална и понизна што сам у нашем филму 'House of Gucci'. Стиже на Дан захвалности! У име Оца, сина, и вечерас... куће Версаће", написала jе у опису фотографиjа с премиjере на Инстаграму.

Поводом премиjере филма Гага jе красила насловнице италиjанског и британског Вога, а пjевачица jе говорила како jе снимање драме о убиству, у коjоj глуми и Адам Дривер као Маурицијо Гучи, оставило утиска на њу и психички.

"Имала сам неких психичких потешкоћа у jедном тренутку пред краj снимања. Или сам била у своjоj хотелскоj соби, живjела и говорила као Регијани, или сам била на снимању, живjела и говорила као она", открила jе.

"Сjећам се да сам jедног дана у Италиjи одлучила прошетати са шеширом на глави. Нисам шетала око два мjесеца и успаничила сам се. Мислила сам да сам на филмском сету", додала jе пjевачица.

Гага jе за магазин рекла да jе радила на свом портрету три године.

"Бићу потпуно искрена и транспарентна: живjела сам као Регијани годину и по дана. И девет мjесеци сам говорила с нагласком", рекла jе.

Филм приказуjе посљедице Маурициове смрти након што jе Ређиани унаjмила плаћеника да га убиjе 1995. године. Ређиани, коjа сада има 72 године, одслужила jе 18 година затвора и пуштена jе 2016. године, али и даље тврди да jе неправомоћно осуђена.

У филму "House of Gucci" такође глуми Ал Паћино, Џереми Ајронс, Жаред Лето, Салма Хајек, Риви Карнеј и Џек Хјустон. Филм дебитуjе у биоскопима 24. новембра.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 09:48