Лена Ковачевић / -Приватна архива
11/10/2021 u 19:36 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Лена Ковачевић 15. и 16. октобра наступа у Дубаиjу

Централна тема наступа биће повезивање одређених карактеристика музике Истока, Балкана, традициjе и духовности Србиjе и простора са коjих Лена долази и гдје jе расла, као и елемената модерне музике, утицаjа коjе носи са студиjа у Амстердаму

Српска џез пјевачица Лена Ковачевић ће, након успјешне концертне сезоне у Србиjи и региону, одржати два ексклузивна наступа на Дубаи Експо 2020 у оквиру павиљона Србиjе, и то 15. и 16. октобра. Ковачевићева ће заjедно са пиjанистом Срђаном Танасковићем извести програм коjи носи назив East and West Connect.

Лена ће тиме, као креативни амбасадор националне платформе Србиjа Ствара, са коjом сарађуjе на концертним и музичким проjектима, донијети нешто ново своjим наступом, наводи се у саопштењу организатора.

Централна тема наступа биће повезивање одређених карактеристика музике Истока, Балкана, традициjе и духовности Србиjе и простора са коjих Лена долази и гдје jе расла, као и елемената модерне музике, утицаjа коjе Лена носи са своjих студиjа у Амстердаму, гдје jе и дипломирала на Музичком конзерваториjуму.

Коа што jе познато, Ленини синглови у себи носе фузиjу различитих стилова, коjе она и њени музичари брижно његуjу, од џез и поп музике до традиционалних звукова и украса Балкана. Лена jе изjавила да jе велика част причати и свједочити у свијету о љубави према своjоj земљи, али и причати кроз музику о звуку, о његовању традициjе и модерног и повезивању са људима широм свијета.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 02:14