/ - LEPA BRENA
15/12/2022 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lepa Brena dobijala nepristojne ponude: Prvi put progovorila o svemu

Najviše je bilo ponuda kad sam tek počela, šta bi mi sve bilo obezbjeđeno pod uslovom da ostavim „Slatki greh“ i kako će taj neko od mene da napravi čudo, da ću biti veoma uspješna, kazala je Brena

Pjevačica je tokom svoje karijere prošla mnogo toga, a nisu je zaobišle ni nepristojne ponude.

Poslednjih godina često smo čuli jezive ispovjesti naših poznatih ličnosti, a Brena je u emisiji „Amidži šou“ otkrila kakvo je bilo njeno iskustvo.

„Imala sam sreću da sam imala ‘Slatki greh’ koji su bili moja porodica i moja zaštita, ali bilo je raznoraznih zamki, šta mi se nudilo, da ostavim ‘Slatki greh’, šta bi mogla da uradim, bilo je loših iskustava. Mislim da ne postoji žena koja nije dobijala nepristojne ponude, pogotovo lijepe i uspješne žene, možda čak i one koje nisu ni lijepe ni uspješne, ali koje su pjevačice, glumice. U današnje vrijeme se žene otvaraju i pričaju šta su i kako doživljele, krile su godinama, danas se situacija promijenila. Ne postoji iz moje branše žena koja nije imala traume, nepristojne ponude“, priča pevačica i dodaje:

- Bilo je mnogo nepristojnih ponuda. Najviše je bilo ponuda kad sam tek počela, šta bi mi sve bilo obezbjeđeno pod uslovom da ostavim „Slatki greh“ i kako će taj neko od mene da napravi čudo, da ću biti veoma uspješna. Kao kad oženjeni muškarac kaže djevojci: ‘Ja ne volim svoju ženu, pitanje je dana kad ćemo se razvesti’, sve su te lažne nade i gluposti - rekla je Brena, prenosi Nova.rs.

Ognjen ju je potom upitao kakve su to nepristojne ponude bile i da li su neki moćni muškarci željeli da budu sa njom.

- Nije bilo baš toliko eksplicitno, ali to je bio paket, pošto je tada bilo sasvim normalno za djevojke koje su nepoznate, koje žele da uspiju, da je to paket. Sigurno da nijedna žena koja je danas javna ličnost neće pričati šta je prošla i ko joj je svašta nudio, pogotovo ako ima djecu, porodicu i ako taj koji joj je nudio to i danas živ - istakla je pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. mart 2023 20:18