Danijel Alibabić / - ANDREJA DAMNJANOVIć
18/09/2023 u 12:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lijepe vijesti: Danijel Alibabić dobio drugo dijete

Njegova supruga Biba Alibabić na svijet je donijela djevojčicu a pjevač je tom prilikom svojoj supuzi uprličio nesvakidašnje iznenađenje

Lijepe vijesti ovog ponedeljka stigle su u dom poznatog pjevača Danijela Alibabića koji je po drugi put postao otac.

Njegova supruga Biba Alibabić na svijet je donijela djevojčicu a pjevač je tom prilikom svojoj supuzi uprličio nesvakidašnje iznenađenje.

„Imao sam radan vikend i nisam bio u Srbiji. Uplašio sam se da me ova lijepa vijest ne zatekne dok sam van zemlje. Ne postoji veća sreća. Ne znam šta bih vam rekao, osim da sam presrećan. Sve je prošlo u najboljem redu i naša želja da dobijemo ćerkicu se ostvarila“, prvi su utisci pop pjevača nakon informacije da se porodila njegova supruga.

Umesto skupocjenih poklona, pjevač je prije mjesec dana došao na ideju kako da baš na dan porođaja iznenadi svoju suprugu i time joj se oduži na povećenosti, velikoj ljubavi i tome što ga je učinila toliko srećnim. Pjesma „Ona je“ baš danas je ugledala svjetlost dana.

„Pjesmu ‘Ona je’ dobio sam pre nekoliko mjeseci dok sam još bio u procesu stvaranja albuma ‘Dvije strane’. Još tada, čim sam je čuo, rekao sam, ovo je pjesma za moju Bibu. Bez ikakakve dileme donio sam odluku da će premijera pjesme sačekati baš ovaj veliki dan za nas i baš zbog toga riješio sam da je objavim danas“, dodao je pjevač, prenosi Nova.rs.

Danijel je uspio da održi sve u apsolutnoj tajnosti, pa je tako i prije nekoliko dana uz pomoć porodice ekranizovao pjesmu. U spotu za pjesmu „Ona je“ pojavljuju se i najbliži članovi porodice njegove supruge, između ostalog i Bibin otac, čuveni crnogorski biznismen Vesko Barović. Spot šalje jasnu poruku beskonačne i dugovječne ljubavi, čemu ovaj bračni par zaista i teži.

„Naša ljubav dokazala je kako se prave vrijednosti mogu njegovati i kako velika ljubav ne poznaje granice. Mislio sam da je kruna naše ljubavi sin Mihailo, ali ovo proširenje porodice upotpunilo je našu sreću“, zaključio je pjevač.

Reakciju supruge na pjesmu posvećenoj njoj čekamo još uvijek, no prema komentarima Danijelovih prijatelja, nema sumnje da će taj trenutak biti podjenako emotivan kao i rođenje njihovog drugog djeteta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:29