Barbara munjas / -BARBARA MUNJAS
14/05/2021 u 14:15 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
StoryEditor

"Like i wanted" - нови видео сингл Барбаре Муњас

Настала из чисте њежности уз одговараjућу соул вибрацију

Истарска кантауторка Барбара Муњас после синглова "Gone Back" и "Laž na laž" представила jе нову песму "Like I Wanted".

– Ова цртица jе настала из чисте њежности уз одговараjућу соул вибрацију. Риjеч jе о хемији између двоjе људи и своj оноj топлини коjа нас прожима када jе све онако како желимо, о свим оним слатким страховима, збуњеностима и растапањима од силне љубави и милине. Лиjепо jе осjећати да си нечиjи читав свиjет па иако само на трен. Лиjепо jе бити вољен. Ова пjесма има фокус на тим осjећаjима – рекла jе Барбара.

На песми jе радио Барбарин већ добро уходани тим.

– А што се мог великог малог тима тиче и овог пута бубњеве jе одсвирао Горан Салви, а осим гитаре (коjу сам одсвирала jа) све остале инструменте jе одсвирао Ален Бернобић коjи jе уjедно заслужан за аранжман, микс и продукциjу, док jе Марко Калчић направио мастер. Хвала им што су и овог пута униjели дио себе у пjесму и додатно jе оплеменили!

Режиjу и продукциjу спота потписуjе Нора Врсаловић коjа jе открила одакле jе добила идеjу за спот.

– Концепт спота смишљен jе према причи пjесме "Like I wanted". С обзиром на то да се у пjесми ради о интимном односу, на споту смо хтjели прениjет ту емоциjу и доживљаj. Претапањем фотографиjа jедне у другу опонашали смо емоциjе, а како се поjачава интензитет пjесме, тако се поjачава и интензитет самог спота.

А.Ш.

Фото: Нора Врсаловић

Izdvojeno

29. jul 2021 13:19