Вук Костић / - Инстаграм
13/02/2022 u 15:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Љепотице које нису одољеле шарму Вука Костића

И даље највише памтимо његову везу са Јелисаветом Орашанин, али међу његовим бившим љубавима су и друге познате жене, пјевачице, манекенке, водитељке.

Вук Костић важи за великог шмекера на нашој јавној сцени, те не чуди што су га повезивали са многим љепотицама. И даље највише памтимо његову везу са Јелисаветом Орашанин, али међу његовим бившим љубавима су и друге познате жене, пјевачице, манекенке, водитељке.

Једна од првих љубави Вука Костића за које се зна је његова колегиница са студија глуме Бојана Стефановић. Њих двоје су се завољели на пробама и били четири године заједно. Послије су наставили да пословно сарађују, али и да играју љубавне парове у многим остварењима.

Велику пажњу јавности привукла је изјава пјевачице Иване Петерс баш о Вуку Костићу. Наиме, она је једном приликом потпуно изненадила све јер је открила како је је била у вези с Вуком.

„Удварао ми се и свиђао Вук Костић. Било је обострано. Давно смо били мало заједно. Одличан је глумац, прије свега, једино што не волим што иде у лов. Поздрав за њега. Давно је било, не сјећам се зашто смо раскинули”, рекла је Ивана.

Шушкало се да је стара љубав Вука Костића и наша позната манекенка Ивана Станковић, која је модним пистама шетала са највећим именима свјетске моде. Њих двоје су у љубави наводно били давне 2006. године, мада се о томе јако мало зна.

Потом је Вук љубав нашао уз једну Ану, претходно непознату јавности. Њих двоје су били заједно око годину дана, а наводно су се и вјерили. Ипак, од брака није било ништа, а у Вуков живот је ушла Јелисавета Орашанин.

Заједно су били скоро пет година и важили за најпопуларнији пар на нашој јавној сцени. Веза им је често била турбулентна, живјели су једно вријеме заједно, али онда је све пукло 2015. гоидне. И док се јавност још увијек опорављала од овог краха, Јелисавета је упознала кошаркаша Милоша Теодосића, за ког се убрзо и удала.

Вук је, с друге стране, упловио у везу са Александром Поповић са којом је био двије године. Говорило се да ће коначно стати на луди камен и скрасити се поред згодне бринете. Ипак, услиједио је још један љубавни бродолом.

У љубави је био и са водитељком Аном Михајловски, што је многе изненадило кад се о свему сазнало прије пар година јер су дјеловали неспојиво.

Након мало скривања у почетку, Вук и Ана су везу прво објелоданили на друштвеним мрежама, уз јасне знаке њежности. Потом су се заједно појавили и на премијери серије „Јужни вјетар“.

Говорило се у међувремену и да је Ана оставила глумца, на шта је она на Инстаграму казала:

„Ма, ко би њега могао да остави? Па, он је најкул човјек на свијету! Ето, и то сам вам ријешила, ‘ајмо сад да се зауставимо, молим вас… П.С. Волим те“, написала је она тада.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 09:44