/ -FOTO: IVAN VUčIćEVIć
16/07/2022 u 14:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Luče iz Kasidola s dvorcem od 50 miliona: Dragana Mirković najbogatija žena srpske estrade

Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna koliko je soba u njenom novom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora

Mediji već godinama pišu o bogatstvu pjevačice Dragane Mirković, a svjetski poznati sajt „Celebrity Net Worth“ objavio je da je upravo Dragana najbogatija na srpskoj estradi, te da njeno bogatstvo iznosi oko 100 miliona dolara.

Folk zvijezda sa mužem Tonijem Bijelićem i djecom Manuelom i Markom živi u Beču, gdje imaju vilu u kojoj već godinama žive.

Međutim, prije nekoliko godina su kupili velelepni dvorac vrijedan čak 50 miliona eura.

Zamak Ebenfurt nadomak Beča Draganina je oaza mira, a riječ je o istorijskom zdanju iz 12. vijeka koje se prostire na 12.000 kvadratnih metara.

Jedna od najzanimljivijih činjenica o dvorcu jeste da je u njemu nekada živjela Marija Terezija, koja je krajem 17. vijeka često boravila u njemu.

Enterijer dvorca su ona i njen suprug Toni zajedno sređivali. Odabirom namještaja se uglavnom on bavio, a kupovali su ga uglavnom u Italiji.

image
-FOTO: SRBIJA DANAS

Pjevačica je otkrila da je posebno ponosna na kupatilo, koje su ukrasili "svarovski" kristalima. Dvorac posjeduje balsku dvoranu, gdje pjevačica organizuje glamurozne porodične proslave, a radi se i na muzeju u sklopu imanja, koji će biti otvoren za posjetioce.

Govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna koliko je soba u njenom novom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

image
-DRAGANA U DVORCU

Ona na svom Instagram profilu često dijeli detalje iz svog doma, te je tako jednom prilikom objavila fotografiju svoje "trofejne sobe", u kojoj joj se nalaze njene nagrade.

Dragana je i veliki ljubitelj skupocjenih automobila na estradi, a njen vozni park je vrijedan basnoslovnih 3,5 miliona eura.

image
-FOTO: ARHIVA

Ona i njen suprug Toni u svojoj kolekciji automobila imaju najluksuznije sajamske modele marki „ferari“, „lamborgini“, i „rols-rojs“, a posjeduju i „bentli“. Imaju i nekoliko „majbaha“, a zanimljivo je da su čak i vlasnici fabrike „majbah kupea“.

Pjevačica za rođendan od supruga nerijetko dobije i novi automobil, pa je tako ove godine dobila jedan marke "mercedes".

Najveće prihode pjevačica ostvaruje iz zajedničkih poslovnih poteza koje pravi sa suprugom Tonijem. Tako je prije 17 godina ovaj bračni par osnovao digitalnu i kablovsku televiziju u Požarevcu, čije ime nosi Draganine Inicijale - DM SAT. 

Međutim, ne treba zaboraviti ni to da Luče iz Kasidola odlično zarađuje i od pjevanja, te da je već 35 godina u estradnom vrhu, a honorari za njene nastupe iznose više desetina hiljada eura.

Kako je suprug svoju cjelokupnu imovinu prepisao na nju, Dragana je i vlasnica luksuzne vile u Beču, kao i pomenutog zamka nadomak Beča.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. septembar 2022 19:50