/ -FOTO: DRAGAN KADIć
20/06/2022 u 23:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лукас извријеђао Kарлеушу: Варала си Душка са ватерполистом

Док је Душко био на припремама виђала си се са ватерполистом, настави да ме називаш наркоманом, па ћу ти показати, запријетио јој је фолкер

Пјевачица Јелена Kарлеуша и фолкер Аца Лукас већ дуго нису у идеалним односима, а све је кулминирало када је избио скандал око пјесме Милице Павловић „Проверено“.

Наиме, Ана Николић је објавила демо верзиију те нумере и представила је као своју пјесму.

Док је Јелена подржала Милицу, Аца је подржао Ану и након тога је услиједио сукоб епских размјера. 

Лукас и Kарлеуша данима су се прозивали на друштвеним мрежама, а пјевач је вечерас у емисији на Хајп ТВ још једном јавно испровоцирао колегиницу, тврдећи да је варала њеног супруга Душка Тошића.

- Пошто си и даље безобразна и ничим изазвана наставила да ме пљујеш, сад ћемо да пустимо још једну причицу коју лично знам и за коју сам ти лично помогао. Виђала си се са ватерполистом који је ухваћен како се паркира из твоје гараже док је Душко био на припремама. Ријешио сам да ти те слике не изађу, што не значи да неће, ако се будем потрудио. Настави да ме називаш наркоманом, па ће теби наркоман да покаже колико си ти једно чедно створење за примјер- поручио је Лукас ЈК. 

Kарлеуша се након овога на њега обрушила путем Инстаграма.

. Тужно је то што и он има ћерке које гледају како тата из пакла напада само жене. Нећу више одговарати деди Лукасу. Човјек има унуке, а ово ради. Мученик је за жаљење. Нисам научена да ћутим. То је то- поручила је она. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 16:12