/ Фото: Дамир Дервишагић
10/06/2021 u 12:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лукас "осуо" по колегама: Звезде Гранда су шоу са шест кретена који се керебече

Нисам тип који ће да наплаћује клинцима савјете, а има и тога, а то је љигаво, каже фолк пјевач

Фолк звијезда Александар Вуксановић, звани Аца Лукас некада је био дио жирија популарног музичког такмичења "Звезде Гранда", а сада је открио разлог напуштања те позиције и осуо паљбу по колегама који се тренутно налазе у жирију.

- Изашао сам из жирија из много разлога. Један је тај што сам се заситио, а други је тај што она идеја у коју сам вјеровао више није постојала. Та дјеца која су долазила добила су лијепу причу, да се појаве на телевизији и после три емисије постану популарни. То није било и у моје вријеме, ни прије мене. Неки су могли да постану и веће звијезде да је 'Гранд' хтио да испрати то како треба - рекао је Лукас.

Како је казао, изашао је из те приче кад је, како каже, схватио да су Звезде Гранда "шоу са шест кловнова који се керебече". 

- Ту дјецу нико не запамти, па и ја сам заборавио и та три побједника која сам знао. То је шоу-програм са шест кретена, међу којима сам био и ја, шест кловнова који изводе неке керефеке, а та дјеца уопште нису битна. Ту су сада главне фаце ти људи из жирија. Сад су се посвађали са неком дјевојком и то се медијски пратило. Док сам ја био у жирију, та емисија је била хумористичка, а сада је драње и скакање. Има у жирију људи о којима мислим и ружно, али нећу да помињем. Ја сам изашао јер нисам тип који ће да наплаћује клинцима савјете, а има и тога. То је љигаво",  рекао је Лукас за Kурир.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:51