/ -ACA LUKAS SA SUPRUGOM SONJOM
21/12/2022 u 18:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lukas snima film o svom životu, iz scenarija izbacio sve bivše supruge

Lukasove roditelje će glumiti Branka Katić i Mima Karadžić

Film i serija o životu Ace Lukasa "Kafana na Balkanu" uveliko se snimaju, ali je došlo do promjene u scenariju.

U ovom ostvarenju, čija je premijera najavljena za 3. novembar 2023. godine, kad i Lukasov koncert u Areni, neće biti Sonje Vuksanović, Acine posljednje supruge.

Ono što je posebno interesantno - nije samo ona izbačena iz scenarija, već i ostale Lukasove žene, Ceca i Nataša.

- Kad je dogovoreno da se rade film i serija, u scenariju je bilo da se snimaju i kadrovi koji su vezani za Lukasov ljubavni život. Za ulogu Sonje bila je birana mlada glumica Teodora Bjelica, ali je na kraju sve to palo u vodu. Scenaristi su ipak rešili da fokus bude na Acinoj karijeri i drugim stvarima iz privatnog života, a da ljubavi nema- kazao je izvor blizak Hajp produkciji, koja stoji iza ovog projekta.

S obzirom na to da pjevač ima veoma bogat život, producenti planiraju da snime i drugi dio filma, u kojem će se pojaviti likovi svih folkerovih žena, piše Kurir.

Podsjetimo, u ulozi Ace Lukasa, koji se u filmu zove Petar, pojaviće se glumac Mladen Sovilj, dok će njegove roditelje Vukosavu i Vuksana glumiti Branka Katić i Milutin Mima Karadžić.

Angažman su prihvatili i Andrija Kuzmanović, koji će tumačiti lik kriminalca, a Lukasovog menadžera dočaraće njegov kolega Igor Đorđević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:01