Pop ikona Madona / -FOTO: TWITTER
20/03/2023 u 16:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Madona bira saradnike prema horoskopu

Kraljica popa ima pravilo na osnovu kojeg određuje sa kim će da započne saradnju

Madona navodno ne sarađuje sa određenom grupom ljudi, odnosno, sa onima koji su rođeni u horoskopskom znaku Škorpiona.

Sudeći po tvrdnjama njenog saradnika, astrologija je veoma važna u životu pjevačice. Producent, redatelj i scenarista, Rajan Marfi, govorio je u podkastu „And That’s What You Really Missed“ o brojnim zanimljivim detaljima saradnje sa slavnom pjevačicom, pa je otkrio da ona gotovo nikada ne sarađuje sa ljudima rođenim u znaku škorpije.

Zbog toga je Marfi, koji je rođen u ovom horoskomskom znaku, morao da slaže kada ga je pjevačica pitala za datum rođenja da bi pristala da radi sa njim.

- Odletio sam u Njujork i u liftu do njene sobe njen čovjek me upitao kada sam rođen, započeo je Marfi i zatim nastavio:

„Začudilo me to pitanje, a on ga je potom ponovio. Odgovorio sam mu da sam rođen 9. novembra, a on me pitao: ‘Jesi li Škorpion’? Rekao sam mu da jesam, na šta mi je on odgovorio da ni u kojm slučaju to ne spominjem pred Madonom jer me neće zaposliti.“

„Pitao sam ga: ‘O čemu ti govoriš?’ A on mi je potom rekao da ne zna konkretno i da samo ne spominjem da sam Škorpion u horoskopu, te da izmislim neki drugi datum“, izjavio je Marfi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 04:05